Φιλιππίδης: «Οι «Καλές Δουλειές» με το «Παρτάλι» δεν έχουν καμία σχέση. Δε σημαίνει ότι…»

Τι αποκάλυψε για τις αλλαγές που θα γίνουν στις «Καλές Δουλειές»;

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μιλώντας για την σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, τις «Καλές Δουλειές» στο Πρωινό αποκάλυψε πως θα γίνουν κάποιες αλλαγές από το μεθεπόμενο επεισόδιο και μετά και η ιστορία θα φύγει από τη λογική των …δουλειών και θα γίνει λίγο πιο mainstream και συγκεκριμένη. Οι χαρακτήρες της σειράς θα προσπαθήσουν να βρουν λεφτά με άλλο τρόπο, πολύ επεισοδιακό.

Ενώ, για τη συνέχιση της σειράς απάντησε: «Νομίζω ότι θα ολοκληρωθεί φέτος. Για τόσο ήταν. Βέβαια για να μη λένε ότι να’ναι όταν κάτι σκίζει συζητιέται πάντα η συνέχεια Βέβαια, όχι πάντα. Η αλήθεια είναι πως ο προγραμματισμός ήταν αυτός, να κάνουμε αυτά τα δώδεκα δεκατρία επεισόδια».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα στο Κάτω Παρτάλι το οποίο έχει δει αποσπασματικά και όπως είπε «σκίζει» σε τηλεθέαση.
«Είναι ένα πολύ αστείο σίριαλ. Εμένα μου αρέσουν πολλοί από τους ηθοποιούς που παίζουν εκεί. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο χιούμορ. Ο Θοδωρής Πετρόπουλος γράφει με αυτόν τον τρόπο. Είναι ανατρεπτικό το χιούμορ του και ίσως αυτό να αρέσει στον κόσμο τελικά. Δεν ξέρεις ποτέ τι αρέσει. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Χαλκιάς. Πιστεύω ότι κάνει ένα πολύ δυνατό comeback ο Τάσος. Μου αρέσει ο Λεωνίδας, η Βίκυ, η Νάντια. Ενώ απάντησε πως «φυσικά» και θα μπορούσε να παίξει σε ένα σίριαλ σαν και αυτό: Οι «Καλές Δουλειές» με το «Παρτάλι» δεν έχουν καμία σχέση. Δε σημαίνει ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο όμως. Μπορεί να είναι και τα δύο καλά. Είναι τελείως διαφορετικά πράγματα.»

Δείτε όσα είπε στο Πρωινό και τη συμμετοχή της Φαίης στις Καλές Δουλειές:

//www.youtube.com/embed/kqF19YOpmdk