Π.Τατσόπουλος: «Οι Χρυσαυγίτες λένε λούγκρες γιατί δεν μπορούν να πουν πάνω από τρεις συλλαβές…»!

Τι λέει για την Χρυσή Αυγή και την απόφασή του να κατέβει στην πολιτική...

Στην πολυθρόνα του Πέτρου Κώστόπουλου έκατσε σήμερα ο Πέτρος Tατσόπουλος που από χθες έχει ξεσπάσει σάλος στα social media με τη δήλωση του, “Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή”

Ο Πέτρος Τατσόπουλος είπε πως είναι υιοθετημένος και πως δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας του.» Τον πατέρα μου δεν τον ξέρω ακόμα, το έχω αφήσει ανοιχτό» και συνέχισε «Νομίζω ότι δεν ξέρει ούτε η μανά μου ποιος είναι, αλλά πιθανολογούσε κάποιους!»

Για αυτά που ακούγονται ότι έχει πει τον Κολοτρώνη αδελφή είπε, «Αυτό είναι ένας μύθος δεν το έχω πει. Ο Κολοκοτρώνης ήταν τα πάντα εκτός από αδελφή! Μεγαλύτερος μπήχτης δεν υπήρχε!»  και συνέχισε » Τότε τις αδελφές τις απαγχονίζανε ¨Ο παρουσιαστής του είπε να λέει,gay και εκείνος πρόσθεσε, «Λούγκρες, πούστηδες, ομοφυλόφιλοι»! 

«Οι Χρυσαυγίτες λένε λούγκρες γιατί δεν μπορούν να πουν πάνω από τρεις συλλαβές».  Όσο για αυτά που λέει η Χρυσή Αυγή πως είναι, φίλο-ομοφυλόφιλος είπε, » Λένε και μένα λούγκρα. Τώρα στα γεράματα Πέτρο. Καμάρι μου άμα ήμουν, αλλά δεν είμαι»

Δείτε όσα είπε και για το πως πήρε την απόφαση να κατέβει στην πολιτική!