To μήνυμα του Πέτρου Κωστόπουλου για την έναρξη της εκπομπής του.»Αυτή η γαμ…η κρίση κάνει και κανένα καλό!»

Δείτε φωτογραφίες από τους πρώτους καλεσμένους που θα φιλοξενήσει σήμερα η εκπομπή!

Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα η εκπομπή  »Βράδυ», ο Πέτρος Κωστόπουλος έγραψε στο προσωπικό του blog, ένα κείμενο με τίτλο , «Να’ μαι πάλι ΒΡΑΔΥ εδώ!»

Διαβάστε όσα έγραψε ο παρουσιαστής!

 Σαράντα κύματα περάσαμε, εννοώ με αυτά που διάβαζα. Ότι η εκπομπή κόπηκε, κι ότι δεν θα ξαναγίνει, παρότι πήγαινε καλά… Αλλά έμαθα επίσης από «καλές γλώσσες» ότι δεν είμαι καν εδώ! Εγώ δεν το ήξερα αλλά έμαθα ότι ήμουν στο Λος Άντζελες και πουλάω κρασιά. Πτι ρε γαμώτι, πάλι ατυχία. Είμαι εδώ και ξεκινάω πάλι σήμερα το ΒΡΑΔΥ. Από τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Σαράντα κύματα περάσαμε, εννοώ με αυτά που διάβαζα. Ότι η εκπομπή κόπηκε, κι ότι δεν θα ξαναγίνει, παρότι πήγαινε καλά… Αλλά έμαθα επίσης από «καλές γλώσσες» ότι δεν είμαι καν εδώ! Εγώ δεν το ήξερα αλλά έμαθα ότι ήμουν στο Λος Άντζελες και πουλάω κρασιά. Πτι ρε γαμώτι, πάλι ατυχία. Είμαι εδώ και ξεκινάω πάλι σήμερα το ΒΡΑΔΥ. Από τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Τα είχα πιστέψει όλα αυτά και είχα πάρει την απόφαση ότι για βιοποριστικούς λόγους έπρεπε να αντικαταστήσω την πορεία μου στην tv με κάτι άλλο. Το πρώτο που μου ήρθε ήταν να πηγαίνω πόρτα-πόρτα και να κάνω συνεντεύξεις σε σπίτια. Να φέρνουν γνωστούς τους, να μαζεύονται καμιά 15αριά και να συνεντευξιάζω κάποιους. Μάλιστα ζήτησα τη συνεργασία και τον συνεταιρισμό του Νίκου Χατζηνικολάου, ώστε να ξεκινάει αυτός λέγοντας κατ’ οίκον ειδήσεις. Διαφωνήσαμε γιατί ο Νίκος που είναι σοβαρό παιδί αρνήθηκε να φέρουμε και μια Τουρκάλα να χορεύει στο τέλος, όπως του πρότεινα.

Με την άλλη πάλι την φήμη, ότι είμαι στην Αμερική και πουλάω κρασιά, χαλάστηκα που δεν ήταν αλήθεια. Να είσαι τώρα στο Sunset Boulevard με μια κυριλέ κάβα και να ’ρχεται η Ριάνα με την Κέιτι Πέρι, τη Λίντσεϊ Λόχαν και η Μέγκαν Φοξ να ψωνίσουνε. Τόσο «ελεύθερα» κορίτσια είναι, μπορεί να ζητούσαν και καμιά άλλη υπηρεσία εκτός από το καλό ελληνικό κρασί. Να τους το σερβίρουμε και σπίτι πχ. Άσε που θα επιδίωκα να γίνω προσωπικός καβατζής του Τζακ Νίκολσον, να λέμε και καμία μαλακία και να μαθαίνουμε. Και ποιος ξέρει μπορεί να γυρίζαμε και καμιά σκηνή καλή από το Californication εκεί.

Με βαριά καρδιά άφησα τη καριέρα στο Χόλυγουντ, τη Ριάνα να πορεύεται με κάποιους μαύρους και την Κέιτι Πέρι με όποιον βρει. Εμείς είμαστε παντρεμένοι ανθρώποι, έχουμε οικογένεια, θρησκεία, πατρίδα, αρχές, ακλόνητοι βράχοι είμαστε. Αλλά άμα έχει κανείς κάβα εκεί και μας τη δίνει… κολυμπώντας περνάμε τον Ατλαντικό.

Ξεκινάω, λοιπόν, σήμερα το βράδυ για άλλη μια φορά το ΒΡΑΔΥ. Τρίτη χρονιά και ελπίζω να μην είναι φαρμακερή. Λέω να είναι λίγο αλλιώς φέτος. Λέω να είναι λίγο αλλιώς γιατί τα πράγματα είναι αλλιώς κι εγώ είμαι αλλιώς. Αυτή η γαμημένη κρίση κάνει και κανένα καλό στο μυαλό πέρα από το να σε εξολοθρεύει. Πράγματα που σου άρεσαν παύουν να σου αρέσουν και πράγματα που βαριόσουν ανυπόφορα ξαφνικά τα βρίσκεις ενδιαφέροντα. Ξαφνικά ας πούμε η show biz σε κάνει να βαριέσαι και μετά από 20 χρόνια η πολιτική σου ξανακάνει κούκου. Άνθρωποι που είναι στην επικαιρότητα για τον έναν οποιοδήποτε λόγο σαν κομήτες μπορεί να έχουν να πουν πολλά παραπάνω από κάποιους που τους έχω συνεντευξιάσει 2-3 φορές μέχρι τώρα. Δεν δίνω υποσχέσεις για το καλύτερο, το ανανεωμένο, το πρωτότυπο, γιατί αυτά τα θεωρώ παπαριές. Η τηλεόραση είναι σαν τον πάγκο του χασάπη. Το κρέας κόβεται ενώπιον του πελάτη και εκείνος κρίνει αν του γουστάρει. Αυτός κρίνει αν είναι σπάλα, φιλέτο ή ποδαράκια για πατσά.

Φέτος είπα να κάνω ποδαρικό με έναν αθλητή που γουστάρω πολύ και θαυμάζω περισσότερο, τον Βασίλη Σπανούλη. Όταν λέω ότι τον γουστάρω εννοώ ένα απλό πράγμα: είμαι βαθύτατα πεπεισμένος ότι έκανε αυτή τη μεγάλη μετάβαση από τον ΠΑΟ στον Ολυμπιακό για έναν και μοναδικό λόγο, γιατί πίστευε ότι είναι ηγέτης και ήθελε να το αποδείξει. Αν δεν κάνω λάθος το έδειξε με τον πιο ηχηρό τρόπο. Λίγοι παίζουν αυτό το κορώνα γράμματα κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι το κάνεις μόνο για τα λεφτά είναι βαθιά νυχτωμένοι. Πολλές φορές σε έναν άντρα ο προσωπικός του τσαμπουκάς είναι που μετράει.

Δεύτερη καλεσμένη μου είναι η κυρία Σούλα Αλευρίδου του ομώνυμου οίκου Ανοχής που έγινε γνωστή μέχρι και τον Guardian για το σπόνσορινγκ στον Βουκεφάλα Λάρισας. Εγώ δεν συνηθίζω να σας ψήνω αλλά μην χάσετε την κυρία Αλευρίδου. Για έναν και μόνο λόγο, για να ανακαλύψεις ότι η αξιοπρέπεια δεν βρίσκεται εκεί όπου φαντάζεσαι –όπως πχ στη Βουλή- αλλά κάπου αλλού. Μεγάλη μούρη η Σούλα. Οι κοπελιές κλαίγανε στην εκπομπή, και όχι για ένα δράμα αλλά για την ψυχή που έχει.

Last but not least που λένε είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου που την Κυριακή χόρεψε υπέροχα. Με την Ντορέττα πάνω από όλα τα άλλα φροντίσαμε να γίνουμε και λίγο ρεζίλι με το… για πρώτη φορά στις οθόνες σας κυρίες και κύριοι, ζωντανό, ολόκληρο, kicking and alive πουλάκι Τσίου (και όχι animation και μουσικές σκέτες, ήρθε από την Ιταλία ειδικά για μας)… Γιατί απλούστατα καλή είναι η τηλεόραση, καλά τα happenings αλλά όταν έρθει ο πεντάχρονος γιος σου να σε δει, όχι το πουλάκι Τσίου κάνεις αλλά και τον Τοτό, τον γελωτοποιό, ακόμα και τον καραγκιόζη. Κάθε μέρα του τον κάνω σπίτι, στην τηλεόραση θα κόλαγα; Ο μικρός πέρασε πάρα πολύ καλά, δεν ξέρω αν θα περάσετε κι εσείς το ίδιο καλά σήμερα το βράδυ. Στο φινάλε ο μικρός δεν είχε έρθει για μένα αλλά για τον Τσίου…

Διαβάστε ακόμα

Πέτρος Κωστόπουλος: «Νιώθω τυχερός που έχω δουλειά»

Ο καβγάς με τον Κωστόπουλο και τα κλάματα της Ναταλίας

Πέτρος Κωστόπουλος : «Δεν είναι και εύκολο μετά από 17 χρόνια που έκανα το αφεντικό να πάω χαρούμενος στη δουλειά ως υπάλληλος…»