Πέτρος Κωστόπουλος: «Νιώθω τυχερός που έχω δουλειά»

" Έχω ένα θέμα με τους καλεσμένους...Στην Ελλάδα είναι οι άνθρωποι νομίζουν πως αν κάνουν λίγο αυτοσαρκασμό θα σπάσει το γυαλί"

 Η κάμερα του ΣΤΑΡ συνάντησε τον Πέτρο Κωστόπουλο έξω από το στούντιο της εκπομπής του,ο παρουσιαστής επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στις οθόνες μας.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε,»Ήταν καλοκαίρι ανάκαμψης. Έχω περάσει δύσκολα ξέρεις. Έχασα πέντε, έξι κιλά που έπαιρνα όταν ήμουν σε στρες. Δεν ξέρω αν ξαναγεμίζουν οι μπαταρίες μου, είναι μακρύς ο δρόμος»

Πως νιώθει που σε τέτοια εποχή έχει δουλειά. » Μια χαρά τυχερός είμαι και ειδικά σ’ αυτή τη φάση..παρά είμαι, αισθάνομαι παρατυχερός. Είναι μια δύσκολη εποχή για όλο τον κόσμο που έχει βρεθεί χωρίς μία, μέσα σ΄αυτά τα πλαίσια και για κάποιους παρουσιαστές, αλλά μην το πάμε στους παρουσιαστές. Το 25% – 27% των Ελλήνων είναι άνεργοι, θα κολλήσουμε γι’ αυτούς που δε θα ξαναβγούν στο γυαλί.» 

Ο παρουσιαστής μίλησε και για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μην κάνει την εκπομπή και για τους καλεσμένους που θα δούμε αυτή τη χρονιά στο «Βράδυ». Δείτε όσα είπε!