Ουγγαρέζος: «Δεν έχω παράπονο…δυο εκπομπές έχω πάρει, την μία την πάτωσα»

«Δεν έχω τη σχέση που γράφουν με το κανάλι.»

Λίγο πριν βγει στο Πρωινό mou ο παρουσιαστής είπε την πρώτη του καλημέρα στο Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε για τη σχέση που έχει με το κανάλι αλλά και την επιλογή του να παραμείνει στο MEGA. Τι απάντησε στον Δημήτρη Παπανώτα όταν τον ρώτησε πότε θα γίνει πρωταγωνιστής στο πρωινό; 

«Δεν έχω τη σχέση που γράφουν με το κανάλι. Δηλαδή τον Πέτρο Μπούτο τον έχω δει στη ζωή μου στο γραφείο του δυο φορές.Τον κ. Λοΐζο Ξενόπουλο μία φορά. Θέλω να πω ότι δεν έχω το ελεύθερο να παίρνω και να λέω πότε θα με βγάλετε πότε θα με κάνετε. 

Δεν έχω παράπονο, δυο εκπομπές έχω πάρει, την μία την πάτωσα… μια χαρά! Εντάξει είμαι λίγο γλαφυρός, αλλά δεν πήγε καλά τι να λέμε τώρα, να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας; Θεωρώ ότι παίρνω πράγματα. Δόξα τω Θεώ ήρθα στο δρόμο πολύ έμπειρων ανθρώπων όπως έιναι ο Γιώργος. Πήρα πολλά από τον Λιάγκα, όπως επίσης και από τον Πέτρο Κωστόπουλο. Μαθαίνω τον αέρα, πως να χειρίζομαι τα όρια. Το πρόβλημα το δικό μου ήταν ότι δεν ήξερα τα όρια και πως αυτό βγαίνει στον κόσμο» απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε τι είπε για την απόφασή του να παραμείνει στο MEGA:
//www.youtube.com/embed/v2q9Tps64eY

Διαβάστε ακόμα:

Πρόσκληση του Ουγγαρέζου να… τσουγκρίσουν τα σακάκια τους!

Η απάντηση του Κωστόπουλου σε Λιάγκα, το όνειρο της Μπαλατσινού και το «καρφί» του Ουγγαρέζου