Η απάντηση του Κωστόπουλου σε Λιάγκα, το όνειρο της Μπαλατσινού και το «καρφί» του Ουγγαρέζου

«Οι γυναίκες και οι άντρες φορούν ρούχα που τους πάνε. Οι παχουλοί άνθρωποι δεν βάζουν μεγάλα πέτα γιατί αυτό ανοίγει και αν είναι μικρότεροι οι ώμοι χάνουν».

Μετά το χθεσινό ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τα σχόλια που έγιναν σχετικά με την πασχαλινή του εμφάνιση στο The Voice -μίλησε για Βλάχους και ρατσιστές- ήρθε σήμερα η απάντηση και οι «στυλιστικές συμβουλές» από το αντίπαλο Πρωινό mou.

Την αρχή έκανε η Τζένη Μπαλατσινού με την αφήγηση του ονείρου της: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα όνειρο που είδα. Με είχαν καλέσει σε ένα θέατρο και πρωταγωνιστούσε ο Γιώργος Λιάγκας. Εγώ καθόμουν μαζί με τη Σάσα Σταμάτη και βλέπαμε. Το χειρότερο από όλα ήταν ότι έπαιζε μαζί του ο Γιώργος Κακουλίδης και έκανε τον εφιάλτη. Εγώ έγινα έξαλλη και του λέω «Είναι απαράδεκτο ότι είσαι στο MEGA και πας και παίζει με τον λιάγκα σε αυτό το θέατρο»!

Σε αυτό το σημείο ήρθε το καρφί του Δημήτρη Ουγγαρέζου: «Που τον έχει και κομμένο άλλωστε»…

Από τη συγκεκριμένη φράση «πιάστηκε» ο Πέτρος Κωστόπουλος και είπε τα εξής: «Μόνο εμείς τον παίζουμε γιατί οι ειδήσεις του MEGA δεν μπορούν να παίξουν ούτε Κλεμμένα Όνειρα, ούτε το αντίπαλο Πρωινό. Γενικά, οι γυναίκες και οι άντρες φορούν ρούχα που τους πάνε. Εγώ όταν είμαι παχουλός δεν φοράω άσπρο, φοράω μαύρο. Άμα έχεις χοντρά μπουτάκια δεν βάζεις μπεζ ή λευκό παντελόνι. Επίσης, οι παχουλοί άνθρωποι δεν βάζουν μεγάλα πέτα γιατί αυτό ανοίγει και αν είναι μικρότεροι οι ώμοι χάνουν».

Διαβάστε ακόμα:

Κωστόπουλος για Λιάγκα: «Αυτό το φόραγε κάποιος στον προηγούμενο Batman»

Ξέσπασμα του Λιάγκα για τον «Λιαγκουίνο»: Είστε ρατσιστές!

Γνωρίστε τον …Λιαγκουίνο! 

Το καρφί του Λιάγκα για το MEGA