Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους πρωταγωνιστές του Vampire Daries

Η σειράθα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στο ΣΤΑΡ

Ο Φώτης και η Μαρία ετοίμασαν  ένα βίντεο για να μας δείξουν όσα πρέπει να μάθουμε για την νέα σειρά του ΣΤΑΡ,Vampire Daries

Υπόθεση:Η 17χρονη Έλενα προσπαθεί να συνέλθει από τον τραγικό χαμό των γονιών της. Η επιστροφή στο σχολείο και την καθημερινότητα είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς έχει στη φροντίδα της και τον Τζέρεμι, τον 15χρονο προβληματικό αδελφό της.
 
Η γνωριμία της με ένα νέο παιδί στο σχολείο, τον Στεφάν, αλλάζει τη διάθεσή της και αισθάνεται μετά από πολύ καιρό πως υπάρχει κάποιος, που μπορεί πραγματικά να καταλάβει τι αισθάνεται και τι περνάει. Η Έλενα πιστεύει πως έχει αφήσει πια πίσω τους εφιάλτες. Δεν μπορεί να φανταστεί πως ο εφιάλτης…της κρατάει το χέρι!

Ο Στεφάν είναι βρικόλακας αλλά προσπαθεί να ζήσει ανάμεσα στους άλλους ανθρώπους ειρηνικά και να καταπολεμήσει την επιθυμία του να γευθεί το αίμα της Έλενας.

Αντίθετα ο αδελφός του Ντέιμον είναι αιμοδιψής, αδίστακτος. Η προσωποποίηση της βιαιότητας. Η σχέση της Έλενα και του Στεφάν δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Το ίδιο και η επιθυμία του Ντέιμον να καταστρέψει την πόλη και να κάνει δική του την Έλενα.

Δυο αδέλφια, δυο βρικόλακες σε μια μάχη δίχως έλεος…

Διαβάστε ακόμη

Ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε τους βρικόλακες!

Ποιες είναι οι 20 σειρές με τα καλύτερα φινάλε;