Οι πρώτοι καλεσμένοι της Βαγιάννη και του Αλευρά

Πρεμιέρα το Μεγάλο Σάββατο θα κάνει η καινούργια εκπομπή της «Δημόσιας Τηλεόρασης» με παρουσιαστές τη Ρίκα Βαγιάννη και τον Θανάση Αλευρά.

Αμέσως μετά την Ακολουθία της Αναστάσεως που θα μεταδώσει η ΔΤ από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, γύρω στις 00:30, θα ξεκινήσει η προβολή της εκπομπής «Πάντα θα ανταμώνουμε» με τη δημοσιογράφο και τον ηθοποιό που θα δοκιμαστεί τώρα και στο ρόλο του παρουσιαστή.

Το γύρισμα έγινε την προηγούμενη βδομάδα και κεντρικοί καλεσμένοι στην πρώτη εκπομπή είναι το συγκρότημα «Gadjo Dilo» που με τους ήχους της gipsy swing μουσικής τους και τις διασκευές που έχουν κάνει σε παλιά λαϊκά, γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια θα προσπαθήσουν να κρατήσουν μουσική συντροφιά στους τηλεθεατές.

Στην εκπομπή θα τραγουδήσουν παραδοσιακά, ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια και τα συγκροτήματα «Ταξίμ» και «Πυρήνας», ενώ τη σκηνοθεσία κάνει ο έμπειρος Νίκος Σούλης.

Στο στούντιο για να παρακολουθήσουν το μουσικό «ταξίδι» θα είναι οι παρουσιαστές της ΔΤ Λένα Αρώνη, Λεωνίδας Αντωνόπουλος, ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος και οι ηθοποιοί Μιχάλης Μητρούσης, Βασιλική Ανδρίτσου, Μαρία Κωνσταντάκη και άλλοι.

Να σημειώσω ότι η εκπομπή θα συνεχίσει και υπό τη… σκέπη της ΝΕΡΙΤ από το ξημέρωμα της 28ης Απριλίου που θα ξεκινήσει να εκπέμπει επίσημα.

Γρηγόρης Μελάς