Ο σύζυγος της δημοσιογράφου που πέθανε από AIDS ΜΙΛΑ στην Τατιάνα

Δείτε το βίντεο!

Την είδηση του θανάτου της κοινόποιησε αρχικά – μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης – η συνάδελφός της, Λώρη Κέζα και λίγο μετά ο σύζυγός της, Σεν Πιερ.

H Mαίρη, που μολύνθηκε το 1985. Η ασθένεια διαγνώστηκε δέκα χρόνια μετά. Εκείνη πίστευε πάντα και προσπαθούσε να αποδείξει με έρευνες, ότι ιός HIV, που προκαλεί το AIDS, δεν έχει εντοπιστεί ποτέ και πουθενά. 

Ο σύζυγός της μίλησε σήμερα στην Τατιάνα και την εκπομπή μίλα για τον αγώνα της δημοσιογράφου αλλά και την κοινή τους ζωή. Ο Γαλλοκαναδός Ζιλ Σεν Πιερ παντρεύτηκε τη Μαίρη τον Ιούλιο του 2006. Έφυγε από τη χώρα του και ήρθε στην Ελλάδα για να ζήσει με τη γυναίκα της ζωής του. 

Το ζευγάρι μοιράστηκε όλες τις δύσκολες στιγμές και τον αγώνα να αποδείξουν ότι ιός HIV, που προκαλεί το AIDS, δεν έχει εντοπιστεί ποτέ και πουθενά. Στην πορεία του γάμου τους η δημοσιογράφος έμεινε έγκυος και αποφάσισαν να το κρατήσουν καθώς πίστευαν και οι δύο πως δεν υπάρχει κίνδυνος.

Η Μαίρη είχε σταματήσει ήδη τη φαρμακευτική αγωγή γιατί θεωρούσε πως δεν την χρειαζόταν και ζούσε μια φυσιολογική ζωή, μέχρι την ημέρα του Πάσχα που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 47 ετών.

Δείτε την ιστορία της ζωής της Μαίρης Παπαγιαννίδου:

Διαβάστε ακόμα:

Όταν γυναίκες πολιτικοί συνάντησαν… ιερόδουλες σε οίκους ανοχής!

Στέφανος Μουαγκιέ για τη Χρυσή Αυγή: «Είναι πνευματικά άρρωστοι»!

Η Ελευθερία Ελευθερίου ΜΙΛΑ στην Τατιάνα! Τι απαντά στις ψευδείς φήμες για τη σχέση της με την Ήβη Αδάμου;