Ο Σπύρος Μπιμπίλας για τις δηλώσεις Πιτσούλη κατά Φιλιππίδη – «Κάτι περισσότερο θα ξέρει»

Σπύρος Μπιμπίλας

Δείτε όλα όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κάμερα του Mega.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έκανε δηλώσεις ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος σχολίασε και τα όσα είπε η Πηνελόπη Πιτσούλη για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης. Εμείς, ως σοβαροί πολίτες,  θα πρέπει να περιμένουμε τη δικαιοσύνη ως οφείλουμε και να δούμε τι ακριβώς θα κάνει εκείνη γιατί της έχουμε εμπιστοσύνη. Από την άλλη, το πειθαρχικό συμβούλιο συνεχίζει τις εργασίες του, θα φτάσουμε σε μια γενική συνέλευση που θα κάνει τις προτάσεις του για τη συγκεκριμένη περίπτωση και για τις άλλες περιπτώσεις και θα δούμε τι θα γίνει», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε εδώ όλα όσα είπε η Πηνελόπη Πιτσούλη

Ο Σπύρος Μπιμπίλας πρόσθεσε επίσης: «Έχουν έρθει διαφόρων ειδών καταγγελίες και για εργασιακά θέματα και για κακοποιητικές συμπεριφορές και για μη γνωστούς ανθρώπους. Βέβαια, τα κανάλια έχουν εστιάσει στους γνωστούς. Το θέατρο θα βγει πιο δυνατό. Κάποιοι άνθρωποι δυστυχώς δεν θα είναι κοντά μας, αλλά ίσως έπρεπε να προσέχουν περισσότερο».

Για τις δηλώσεις που έκανε η Πηνελόπη Πιτσούλη για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε: «Αυτό το δήλωσε η Πηνελόπη που την αγαπάω και την εκτιμάω και ως μεγαλύτερη κάτι περισσότερο θα ξέρει. Εγώ θα αφήσω το χρόνο να δείξει τι θα γίνει».