Πέτρος Φιλιππίδης: Τι δηλώνει η Πηνελόπη Πιτσούλη

Πέτρος Φιλιππίδης

Η Πηνελόπη Πιτσούλη συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο.

Δίωξη για ένα βιασμό και δύο απόπειρες ασκήθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς σε βάρος του έχουν υποβληθεί τρεις καταγγελίες από γυναίκες συναδέλφους του οι οποίες υποστηρίζουν ότι δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση από τον γνωστό ηθοποιό. Ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνήθηκε μέσω υπομνήματος εξηγήσεων που κατέθεσε στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργήθηκε από τον κ. Σπυρόπουλο τις εις βάρος του καταγγελίες.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη, η οποία συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, μίλησε στο Πρωινό και δήλωσε τα εξής:

«Πρώτη φορά φέτος δουλέψαμε μαζί, όπου ήταν τόσο άψογος, τόσο κύριος, τόσο large, τόσο ευγενικός, τόσο δοτικός… Πού να ξέρω ότι είναι ο Dr Jekyll; Πού να ξέρω εγώ; Κεραυνός εν αιθρία. Δεν είναι ένα πράγμα απλό ή κάτι ακούσαμε. Ακούσαμε τέτοια τέρατα που λες είναι δυνατόν να ζούσε ανάμεσά μας ένα τόσο μεγάλο τέρας και να μην έχουμε πάρει χαμπάρι κανείς τόσα χρόνια»;

«Νομίζω εδώ τελείωσε η καριέρα του, χαιρέτησε τον πλάτανο. Εδώ τελείωσε, έβαλε τελεία και παύλα», ανέφερε η Πηνελόπη Πιτσούλη.