Ο Νίκος Συρίγος απαντά στην Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος με τα πεσίματα, δεν θα το έκανα εγώ»

Νίκος Συρίγος

"Η αίσθηση που έχω για τη δημοσιογραφία είναι διαφορετική", λέει ο Νίκος Συρίγος.

Μετά τις δηλώσεις που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για τα δημοσιογραφικά «πεσίματα», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Όταν ο Νίκος Συρίγος κάνει δική του εκπομπή, ας μη βάλει πεσίματα», ήρθε η απάντηση.

Ο Νίκος Συρίγος δήλωσε αρχικά στο Πρωινό και τον Γιώργο Βιολέντη: «Ό,τι κάνουν ο Γιώργος Νταλάρας και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη το κάνουν σε πολύ υψηλή ποιότητα και είναι κέρδος για τον πολιτισμό της χώρας. Να σταματήσουμε να σχολιάζουμε; Ό,τι ήταν να πει το είπε, το είπαμε και εμείς, είναι ένας φαύλος κύκλος πια. Ας σταματήσουμε. Ας αφήσουμε τον κάθε άνθρωπο να λέει ό,τι θέλει».

«Ξέρω τι είπε η Σίσσυ, θα τα πούμε στη σύσκεψη. Είμαστε μια οικογένεια και την αγαπώ πολύ. Είμαστε όλοι μια χαρά. Μια χαρά ήταν όλα αυτά που είπε. Θα πω αλήθεια, δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος με τα πεσίματα. Δεν θα το έκανα εγώ. Η αίσθηση που έχω για τη δημοσιογραφία είναι διαφορετική. Όλοι προσεγγίζουμε τη δημοσιογραφία αλλιώς. Ο Γιώργος Νταλάρας σέβεται περισσότερο τη δημοσιογραφία από κάθε δημοσιογράφο», ανέφερε ο Νίκος Συρίγος.