Ο Νίκος Μουτσινάς έριξε το καρφί του – «Στο κανάλι δεν κρατάμε τους τύπους, ξεφτιλιζόμαστε»

Νίκος Μουτσινάς

Όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς για τη συνάντηση Σπυροπούλου - Γραμμέλη!

Την τηλεόραση από το μικροσκόπιο πέρασε, ξανά, ο Νίκος Μουτσινάς το απόγευμα της Δευτέρας. Ανάμεσα σε άλλα αποσπάσματα, τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε εκείνο στο οποίο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνάντησε την Αφροδίτη Γραμμέλη στο πλατό του Big Brother Live.

Τα σύντομα λόγια των δύο κυριών ήταν αιχμηρά, ο σχολιασμός όμως του παρουσιαστή ασφαλώς αιχμηρότερος!

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε με χιούμορ πως «την προηγούμενη εβδομάδα ήταν καλεσμένη η Μαλέσκου. Πως φοβάμαι μην έρθει εκείνη η Παρασκευή που θα με δείτε εμένα να βγαίνω από την πορτούλα! Πήγα, όμως, στο Voice… Δεν θα πάω σε όλα τα προγράμματα του σταθμού».

«Στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν της είχαν πει ότι θα πάει στο Big Brother. Μπερδεύουν τα πλατό! Σου λένε θα πας Danicng with the stars… Η κοπέλα ήταν πολύ καλή» πρόσθεσε στον αέρα της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι. «Μπράβο και στην Αφροδίτη! Η Αφροδίτη είναι εκεί πέρα; Ντόπερμαν; Όποιος μπει; Τριήμερο τους έκλεισαν… Όπως είναι και οι γιορτές, μία μπρος και μία πίσω».

Το σχετικό απόσπασμα στο 2:53…

«Εμένα μ’ αρέσει που στο κανάλι αυτό δεν κρατάμε τους τύπους… Είναι ωραίο που ξεφτιλιζόμαστε μόνοι μας! Μπράβο, παιδιά, αυτό είναι! Καναλάρα».