Ο Μάνος Πίντζης αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που κατέβηκε η παράσταση «Πετάει – Πετάει» από το Χυτήριο

Μάνος Πίντζης

Ο Μάνος Πίντζης επρόκειτο να κάνει αντικατάσταση στην θεατρική παράσταση.

Ο Μάνος Πίντζης είχε επιλεγεί για να παίξει το ρόλο του Σωτήρη Καλυβάτση στην παράσταση Πετάει – Πετάει, προκειμένου να γίνει η αντικατάσταση του Μάνου Παπαγιάννη από τον Σωτήρη Καλυβάτση, έπειτα από το περιστατικό ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και στην Σοφία Παυλίδου.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά για την υπόθεση Παπαγιάννη – Παυλίδου!
[dfp_ads id=236982]

Ο Μάνος Πίντζης μιλώντας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά αποκάλυψε τους λόγους που η παράσταση δεν στάθηκε δυνατό να συνεχιστεί.

«Εγώ έπρεπε να πάω να κάνω τις πρόβες μου να ανέβει αυτή η ωραία παράσταση που είχε και έχει πολλά ψωμιά ακόμα. Υπήρχε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα η οποία δεν ήταν και η καλύτερη. Είχαν γίνει αυτά που είχαν γίνει. Υπήρχε ένα τέτοιο πράγμα και από τους δημοσιογράφους. Ένα κουτσομπολιό που ήταν και παραπάνω από ότι έπρεπε. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον νομίζω ότι ήταν δεδομένο, το έβλεπα ότι δεν θα γινόταν η παράσταση. Ήταν αρρωστημένο λίγο το περιβάλλον.

Μπλέχτηκαν όλοι μετά. Μπλέχτηκε ο Σωτήρης. Βρέθηκε ο Σωτήρης να διαβάζει πως αυτός έκανε ό,τι έκανε για να πάρει το ρόλο του Μάνου Παπαγιάννη. Μετά από αυτό θα καθόταν ο Σωτήρης να κάνει παράσταση; Η παράσταση «φαγώθηκε» από κακή ενέργεια και κουτσομπολιά», ανέφερε συγκεκριμένα ο ηθοποιός.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και όχι μόνο!