«Ο Μάνος Παπαγιάννης είναι κουμπάρος μου, δεν είναι στην καλύτερη ψυχολογική του φάση…»

Μάνος Παπαγιάννης

Όσα είπε για το περιστατικό και την ψυχολογική κατάσταση του Μάνου Παπαγιάννη και της Αγγελικής Δαλιάνη μετά το περιστατικό με την Παυλίδου.

Ο Πρόδρομος Τοσουνίδης μίλησε στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» για τον Μάνο Παπαγιάννη με τον οποίο είναι κουμπάροι, αφού τον έχει παντρέψει με την Αγγελική Δαλιάνη. Συγκρατημένος στα όσα δήλωσε, ο ηθοποιός ανέφερε πως το περιστατικό ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και την Σοφία Παυλίδου ήταν για όλους δυσάρεστο…

[dfp_ads id=236982]

«Είναι στενάχωρο να συμβαίνουν αυτά. Είναι άσχημο. Εμένα ο Μάνος είναι κουμπάρος μου, τον έχω παντρέψει με την Αγγελική, οπότε καταλαβαίνεις πάντρεψα δύο παιδιά που τα αγαπάω, που συνεργαστήκαμε, πρώτα στο θέατρο, μετά στην Μαρία την άσχημη και πάντρεψα δύο παιδιά που τα αγάπησα, τα πίστεψα και τα είδα ότι είναι πολύ καλά παιδιά και η Αγγελική και ο Μάνος. Από εκεί θα το θεωρήσω σαν μια κακιά στιγμή αυτό που δημιουργήθηκε στο καμαρίνι γιατί δεν ήμουν μπροστά. Από εκεί και πέρα πρέπει πάντα να μετράμε μέχρι το 10, 20 , 30, όσο χρειάζεται ο καθένας για να ηρεμεί και μετά αν είναι να πει κάτι να το πει μετά.

Δεν είναι στην καλύτερη ψυχολογική του φάση, ούτε και κανένα από τα παιδιά που δουλεύουν στο θέατρο, γιατί είναι ένα άσχημο περιστατικό. Που και απέναντι να είσαι ο σουβλατζής και το ακούσεις, θα αισθανθείς άσχημα, χωρίς να ξέρεις λεπτομέρειες για το ποιος φταίει.Εγώ μίλησα με το Μάνο, όχι πολύ γιατί είναι συνέχεια στα τηλέφωνα. Από εκεί και πέρα θα τα βρούνε από όσο γνωρίζω στα δικαστήρια», είπε ο Πρόδομος Τοσουνίδης.

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…