Ο ηθοποιός Larry Hagman διαγνώστηκε με καρκίνο

Δείτε τον στην σειρά "Dallas" του 1978

Πίσω στο 1995 υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση του ήπατος, μετά από 16 ώρες στο χειρουργείο, καθώς το αλκοόλ τον είχε οδηγήσει σε κίρρωση του ήπατος.

Αν και ο ίδιος δεν έδωσε διεκρινήσεις σχετικά με την μορφή του, είπε ωστόσο πως πρόκειται για «πολύ κοινή και θεραπεύσιμη μορφή».

Ο ηθοποιός που τον περασμένο μήνα έκλεισε τα 80 του χρόνια αναμένεται να επιστρέψει στις μικρές οθόνες με τον ρόλο που χαράκτηκε στις μνήμη Αμερικανών και Ελλήνων (πολλοί θα τον θυμούνται και από την σειρά «Η Τζίνι και το τζίνι»), αφού η σειρά «Dallas» ανεμένετο να επιστρέψει μέσα στο καλοκαίρι του 2012.

«Σαν Τζέι Αρ θα μπορούσα να γλιτώσω από οτιδήποτε, δωροδοκίες, εκβιασμούς, μοιχεία. Αλλά την έπαθα από τον καρκίνο.» είπε ο Larry Hagman ο οποίος δήλωσε πως θα συνεχίσει τα γυρίσματα της σειράς κατά την διάρκεια της θεραπείας του.

Εξάλλου έχει την συμπαράσταση της Warner Horizon Television, που έχει αναλάβει την παραγωγή της επιστροφής του «Dallas»:

«Περιμένουμε ο Larry να κάνει τα μαγικά του φέρνοντας πίσω στην μικρή οθόνη έναναπό έναν από τους πιο ενδιαφέροντες, πολύπλοκους και αμφιλεγόμενους χαρακτήρες στην νέα σειρά του «Dallas».

Ο ίδιος ανυπομονώντας για αυτή την δουλειά δήλωσε: «Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ένα καλύτερο μέρος για να βρίσκομαι παρά εδώ σε μία σειρά που αγαπώ και με ανθρώπους που λατρεύω. Εξάλλου, όπως όλοι ξέρουμε, δεν μπορείς υποτάξεις τον Τζέι Αρ».

Δείτε τον στην σειρά Dallas:

Διαβάστε ακόμα:

Ξανάρχεται ο κακός Τζέι Άρ και η δυναστεία του θρυλικού «Ντάλας»

» ΤζέΪ Αρ», Συνταγματάρχης Βαρτάνης και Θου-Βου μαζί από σήμερα στα σινεμά