Ξανάρχεται ο κακός Τζέι Άρ και η δυναστεία του θρυλικού «Ντάλας»

Διαβάστε τις λεπτομέρειες

«Ποιος πυροβόλησε τον Τζέι Αρ» θα μάθει σύντομα το τηλεοπτικό κοινό. Η δημοφιλέστατη σειρά «Ντάλας» αναβιώνει με τους ίδιους συντελεστές και φυσικά με τον Λάρι Χάγκμαν στον ρόλο του κακού Τζέι Αρ Γιούινγκ.

Η σαπουνόπερα, που είχε γίνει αντικείμενο λατρείας από εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο, προβαλλόταν και στην Ελλάδα τη δεκαετία του ’80, πήρε το πράσινο φως από το τηλεοπτικό δίκτυο ΤΝΤ και ετοιμάζεται να κάνει και πάλι πρεμιέρα, ύστερα από περίπου τριάντα χρόνια, στη μικρή οθόνη.

Ξεκίνησε να προβάλλεται το 1978 από το CBS και παιζόταν μέχρι το 1991.Τη δεκαετία του 1980 είχε κάνει πάταγο και 83 εκατομμύρια τηλεθεατές είχαν καθίσει μπροστά στις οθόνες τους να παρακολουθήσουν το επεισόδιο «Ποιος πυροβόλησε τον Τζέι Αρ» που έμελλε να μείνει στην ιστορία. Βασικός αντίπαλος της σαπουνόπερας ήταν η επίσης θρυλική «Δυναστεία» και οι δυο τους μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η σειρά ακολουθούσε τη ζωή δύο ζάπλουτων οικογενειών από το Ντάλας, μεγιστάνων του πετρελαίου, που περιπλεκόταν με ίντριγκες, πάθη, δολοπλοκίες και όλα τα «συστατικά» που κάνουν μια σαπουνόπερα νόστιμη.

Στην αναβίωση της σειράς «Ντάλας» έχουν δεχτεί να συμμετάσχουν και ο Πάτρικ Ντάφι και η Λίντα Γκρέι που υποδύονταν τον Μπόμπι και τη Σου Ελεν Γιούινγκ, αντίστοιχα, στη σειρά του ’80. Το στόρι της νέας σειράς θα επικεντρώνεται στη ζωή των εγγονών του Τζέι Αρ, καθώς θα παλεύουν για τη συντήρηση της οικογενειακής δυναστείας.

Ο Τζος Χέντερσον, γνωστός από τη σειρά «Νοικοκυρές σε απόγνωση», θα υποδυθεί τον κεντρικό ήρωα της σειράς, τον εγγονό Τζον Ρος. Η Τζορντάνα Μπρούστερ, γνωστή από την ταινία «Fast and the furious» θα παίξει την Ελενα, μια γυναίκα που θα μπλεχτεί σε ερωτικό τρίγωνο με τους ισχυρούς άντρες της πανίσχυρης οικογένειας.

Το τηλεοπτικό δίκτυο δεν έχει επιβεβαιώσει την έναρξη των γυρισμάτων, αλλά αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες να ξεκινήσουν.
 
Λευτέρης Μπιντέλας
ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ