Ο Γιώργος Μαυρίδης μιλάει για τον γάμο του – «Βλέπω πολύ διαφορετικά τα πράγματα»

Γιώργος Μαυρίδης

"Θέλω να κάνω οικογένεια. Δεν είμαι ούτε 15, ούτε 25." τόνισε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» και τον δημοσιογράφο Αρτ μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης το πρωί της Δευτέρας. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στον επερχόμενο γάμο του και τη νέα του εκπομπή στο OPEN.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαυρίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όπως καταλαβαίνετε η νέα μου εκπομπή θα είναι ταξιδιωτική και θα αποτελείται από έξι ταινίες. Δεν είναι ακριβώς επεισόδια, αλλά ένας κύκλος επεισοδίων γυρισμένα πιο κινηματογραφικά που διαρκούν περίπου μια ώρα. Είναι ένα real life documentary».

«Κάνουμε αποστολές λίγο πιο ακραίες και θέματα πιο δύσκολα» πρόσθεσε, επίσης, ο παρουσιαστής του OPEN.

Όσον αφορά τον επερχόμενο γάμο με την αγαπημένη του, ο Γιώργος Μαυρίδης τόνισε πως «δεν κοινοποίησα εγώ κάτι για τον γάμο. Η κοπέλα μου το κοινοποίησε. Δεν με ρώτησε καν. Η κοπέλα μου, ο άνθρωπος μου, δεν ξέρω πως να το πω, είναι μια απλή κοπέλα που δεν ανήκει ούτε στον χώρο της τηλεόρασης ούτε πουθενά. Οπότε, όταν είναι τόσο ευτυχισμένη και γίνεται κάτι στη ζωή της που είναι τόσο όμορφο, θέλησε να το κοινοποιήσει σαν κανονικός άνθρωπος που κάνει τη ζωή της. Πως είναι ευτυχισμένη, χαρούμενη και της έκανε πρόταση γάμου ο άνθρωπος της.

«Θέλω να κάνω οικογένεια. Δεν είμαι ούτε 15, ούτε 25. Είμαι 42 χρονών και τα βλέπω πολύ διαφορετικά τα πράγματα» κατέληξε ο παρουσιαστής.

Τέλος, ο Γιώργος Μαυρίδης παραδέχθηκε πως δύο φίλοι του έχουν κάνει… τον ίδιο τατουάζ!