Ο Γιώργος Μαυρίδης επέστρεψε με το Into your heart – Όσα είπε στην πρεμιέρα

Γιώργος Μαυρίδης

"Νομίζω ότι ίσως να είναι από τις λίγες φορές που θέλω να πω τόσα πολλά και να είμαι με ειλικρίνεια μπροστά στους τηλεθεατές που έκατσαν να δουν αυτή την εκπομπή" τόνισε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Στη σχυνότητα του OPEN επέστρεψε ο Γιώργος Μαυρίδης, το βράδυ της Παρασκευής, με την πρεμιέρα του «Into your heart». Μια εκπομπή που σαν στόχο έχει να παρουσιάσει στο τηλεοπτικό κοινό πως μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης μπορεί να ευαισθητοποιήσει και να ενώσει διαφορετικούς ανθρώπους για έναν κοινό σκοπό.

Σε κάθε μία από τις τέσσερις εκπομπές του κύκλου, ο παρουσιαστής θα επισκέπτεται τόπους, δομές, φορείς και συλλόγους που βρίσκονται σε ανάγκη και σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες από τον κατασκευαστικό κλάδο θα προχωράει σε μεγάλες ανακατασκευές και σε έργα που θα ανακουφίζουν τη ζωή των συνανθρώπων μας.

Στην πρεμιέρα του νέου τηλεοπτικού του εγχειρήματος, ο Γιώργος Μαυρίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Είμαστε οκ; Γράφουμε; Πάμε… Νομίζω ότι ίσως να είναι από τις λίγες φορές που θέλω να πω τόσα πολλά και να είμαι με ειλικρίνεια μπροστά στους τηλεθεατές που έκατσαν να δουν αυτή την εκπομπή. Ο λόγος είναι γιατί δυο χρόνια πριν έκατσα και έγραψα δυο πρότζεκτ, τα οποία ήταν με παραπλήσιο όνομα. Ονομάζονταν «Into the skin» και «Into your heart». Το Into your heart αφορούσε στις ιστορίες που έχουν να κάνουν με την καρδιά».

Το «Into Your Heart» έκανε πρεμιέρα και μέσα από αυτό ο Γιώργος Μαυρίδης επιθυμεί να μας δείχνει αυτό που ίσως να φαντάζει απλό αλλά είναι και δύσκολο ταυτόχρονα. Τη συλλογική προσπάθεια που γιατρεύει τις πληγές και κάνει πάντα τη διαφορά.