Ο Γιώργος Λιάνης απάντησε για την Πάολα και τη δήλωση για τον Καζαντζίδη

Γιώργος Λιάνης

«Σέβομαι το πνεύμα αυτής της εξαιρετικής κυρίας και σπουδαίας καλλιτέχνιδας, η οποία έχει ένα πένθος, το τιμά κι εγώ σε αυτό το διάστημα θα σιωπήσω».

Με τη δήλωση της Πάολα για τον Στέλιο Καζαντζίδη να έχει προκαλέσει χαμό, ο Γιώργος Λιάνης που της είχε πάρει την περιβόητη συνέντευξη, δεν θα μπορούσε να αποφύγει τη σχετική ερώτηση από τη δημοσιογράφο του Πρωινό.

«Αν έχεις πρόβλημα ο ψυχολόγος σου λέει μην ακούς τραγούδια σαν αυτά του Καζαντζίδη»! Κόκαλο η Σκορδά!

[dfp_ads id=236982]

Ο Γιώργος Λιάνης, λοιπόν, ανέφερε τα εξής: «Δεν θα πω λέξη για το θέμα αυτό, επιτρέψτε μου. Τιμώ την Πάολα και τη σιωπή που κράτησε για το πένθος που είχε. Ότι είχα να πω, το είπα. Παρερμηνεύτηκε μια δήλωση ενός εξαιρετικού πλάσματος. Συζητούσαμε για τον Αγγελόπουλο και τον Καζαντζίδη. Τον λατρεύει τον Καζαντζίδη, αλλά είπε με το πνεύμα της ότι ο Αγγελόπουλος έκανε κάτι διαφορετικό, ήταν σαν ζητιάνος της αγάπης. Σέβομαι το πνεύμα αυτής της εξαιρετικής κυρίας και σπουδαίας καλλιτέχνιδας, η οποία έχει ένα πένθος, το τιμά κι εγώ σε αυτό το διάστημα θα σιωπήσω. Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο. Τα είπα όλα. Δεν εννοούσε ποτέ η Πάολα ότι ο Καζαντζίδης εκμεταλλεύτηκε προς όφελός του αυτό το πράγμα. Δεν ήταν το πνεύμα της συζήτησης αυτό. Ακόμα και αν γράφτηκε κάπως έτσι, είναι λάθος και δεν οφείλεται στην Πάολα».

«Είμαι οργισμένος με την Πάολα! Πρέπει να πάει κάπου να κρυφτεί, να μην φαίνεται»