«Αν έχεις πρόβλημα ο ψυχολόγος σου λέει μην ακούς τραγούδια σαν αυτά του Καζαντζίδη»! Κόκαλο η Σκορδά!

Καζαντζίδης
Χαμός στο Πρωινό με τις δηλώσεις της Πάολα για τον Στέλιο Καζαντζίδη: «Παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε τώρα; Σας παρακαλώ»!

Τα όσα είπε η Πάολα για τον Στέλιο Καζαντζίδη σε συνέντευξή της δίχασαν το Πρωινό, δημιούργησαν όμως και εντάσεις. Συγκεκριμένα, μια φράση που είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης άναψε τα αίματα και προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Φαίης Σκορδά.

«Δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αναφερόμαστε σε «μεγάλους» ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή. Αυτό ότι δεν ακουμπάμε κάποια ιερά τέρατα και δεν τα σχολιάζουμε ποτέ, εγώ δεν το καταλαβαίνω. Εγώ τον τιμώ και τον σέβομαι τον Στέλιο Καζαντζίδη, αλλά αν πας σε μια ψυχολόγο και έχεις πρόβλημα ψυχολογικό το πρώτο που σε λέει είναι «μην ακούς τραγούδια σαν αυτά του Καζαντζίδη, σε ρίχνουν κι άλλο». Σου λένε τραγούδια που σε ρίχνουν μην τα ακούς και τέτοια τραγούδια είναι τα τραγούδια του Καζαντζίδη», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Η Φαίη Σκορδά διέκοψε αμέσως, λέγοντας: «Παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε τώρα; Σας παρακαλώ! Δεν θα βάλουμε Στέφανε, τουλάχιστον σε αυτή την εκπομπή- το θέμα για τον Καζαντζίδη σε καμία περίπτωση. Το θεωρώ χαζό. Να είμαστε αντικειμενικοί».