«Αν ο Γιώργος Λιάγκας ήταν σε μία εκπομπή δεν θα τα έλεγαν αυτά»

Φαίη Σκορδά
"Εγώ πιστεύω στο παιχνίδι της εξουσίας. Όποιος τυχαίνει να είναι σε μια φάση εξουσίας στη ζωή του, το εκμεταλλεύεται και ή πάει απέναντι ή λέει ή κάνει..."

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συναντήθηκαν στο ραδιόφωνο και τα θέματα που προέκυψαν είναι πολλά. Μεταξύ αυτών και τα σχόλια που έκαναν για τον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή την κόντρα του με τον Γρηγόρη αλλά και την καλή σχέση που έχει με τον Αντώνη. Στο Πρωινό πήραν όλοι θέση, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά.

[dfp_ads id=236982]

«Νιώθω λίγο ότι επειδή ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν έχει βήμα σε μία εκπομπή, όπως όταν ήταν εδώ στο Πρωινό, γι’ αυτό τα λένε. Αν ήταν σε μία εκπομπή δεν θα τα έλεγαν αυτά», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός. Ο Άρης Καβατζίκης, από την πλευρά του, ανέφερε: «Δεν μπορώ να δεχτώ ότι σε λίγο καιρό μπορεί να δω τον Γιώργο Λιάγκα να πίνει καφέ με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για να λύσουν τις διαφορές τους μετά από όλα αυτά».

Όταν πήρε τον λόγο η Φαίη Σκορδά, σημείωσε: «Εγώ πιστεύω στο παιχνίδι της εξουσίας. Όποιος τυχαίνει να είναι σε μια φάση εξουσίας στη ζωή του, το εκμεταλλεύεται και ή πάει απέναντι ή λέει ή κάνει. Το θέμα είναι πώς φέρεσαι και πώς μιλάς σε όλες τις φάσεις της ζωής σου».

Φαίη Σκορδά: «Αν δεν υπήρχαν αυτές οι εκπομπές, δεν θα υπήρχαν και οι Ράδιο Αρβύλα»