Φαίη Σκορδά: «Αν δεν υπήρχαν αυτές οι εκπομπές, δεν θα υπήρχαν και οι Ράδιο Αρβύλα»

Ράδιο Ατβύλα

Κλεοπάτρα Πατλάκη: "Το θέμα σε αυτή τη ζωή είναι να έχεις καλή βιτρίνα. Δεν πείθει τον άλλον ότι είναι αντικειμενικός";

Τα σχόλια που έκαναν οι Ράδιο Αρβύλα για τα κατά καιρούς reality που έχει εντάξει ο ΑΝΤ1 στο πρόγραμμά του, με αφορμή και το επερχόμενο Game of Love, προκάλεσαν αντιδράσεις στο Πρωινό. Μετά την …επισήμανση της προηγούμενης εβδομάδας «Είμαστε η εκπομπή μετά τον Γιώργο Παπαδάκη…», οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής επανήλθαν.

[dfp_ads id=236982]

«Θεωρεί ότι είναι υποτιμητικό να είναι στο ίδιο κανάλι το Ράδιο Αρβύλα με όλα τα άλλα», ανέφερε ο Κώστας Τσουρός για τον Αντώνη Κανάκη. «Μας το είπε ξεκάθαρα. Δεν του αρέσουν τα reality show, δεν του αρέσουν οι καλεσμένοι με ακραίες απόψεις», επισήμανε ο Άρης Καβατζίκης.

Η Φαίη Σκορδά, ακούγοντας προσεκτικά, είπε τα εξής: «Αν δεν υπήρχαν αυτές οι εκπομπές, δεν θα υπήρχαν και οι Ράδιο Αρβύλα. Το θέμα είναι ότι υπάρχει μια κατηγορία παρουσιαστών που λέει «δεν τα βλέπω αυτά, είναι μπασκλασαρία» αλλά μετά τα παίζουν στις εκπομπές. Αν δεν σου αρέσει κάτι μην το παίζεις».

Όσο για την Κλεοπάτρα Πατλάκη, δήλωσε πως: «Όταν σχολιάζεις προϊόντα του σταθμού στον οποίο εργάζεσαι και αντέχεις και παραμένεις παρόλο που δε συμφωνείς με τα προϊόντα, δίνεις και μια άλλη βιτρίνα προς τα έξω ότι «εγώ είμαι και πιο αντικειμενικός». Το θέμα σε αυτή τη ζωή είναι να έχεις καλή βιτρίνα. Δεν πείθει τον άλλον ότι είναι αντικειμενικός»;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…