Ο Γιώργος Λιάγκας για τις χθεσινές του δηλώσεις για Φιλιππίδη: «Βλέπουν και μέλη της οικογένειάς του την εκπομπή»

Γιώργος Λιάγκας

«Δεν μπορείς να παραγνωρίσεις ότι αυτή τη στιγμή βγαίνουν επώνυμα κυρίες, κοπέλες και καταγγέλλουν βαρύτατα πράγματα», λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Για τη χθεσινή του τοποθέτηση, μετά τις δηλώσεις Γαρδέλη για Φιλιππίδη, μίλησε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας. Ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να εξηγήσει γι’ ακόμα μία φορά τι είπε, καθώς, όπως τόνισε, βλέπουν την εκπομπή και μέλη της οικογένειας του κατηγορούμενου ηθοποιού.

Σταμάτης Γαρδέλης: Χαμός στο Πρωινό με τις δηλώσεις του για Φιλιππίδη – «Τι δεν έχει καταλάβει;»

«Επειδή βλέπουν και μέλη της οικογένειας του Πέτρου Φιλιππίδη την εκπομπή, προφανώς το τεκμήριο της αθωότητας ισχύει για όλους τους ανθρώπους. Και μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή κάποιου ανθρώπου, ο άνθρωπος αυτός είναι αθώος. Αυτό είναι το τεκμήριο της αθωότητας.

Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Μάλιστα, εγώ είπα χθες ότι παρακαλάω, όχι μόνο ο Φιλιππίδης, ο κάθε άνθρωπος που θα είναι αθώος και να μην είναι ένοχος ο οποιοσδήποτε για τις βαρύτατες πράξεις που κατηγορείται», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε επίσης: «Ωστόσο, επειδή αναφερθήκαμε χθες σε δηλώσεις του Γαρδέλη που έκανε ότι δεν ήξερε, δεν μπορείς να παραγνωρίσεις ότι αυτή τη στιγμή βγαίνουν επώνυμα κυρίες, κοπέλες και καταγγέλλουν βαρύτατα πράγματα. Αυτό είπαμε».