Σταμάτης Γαρδέλης: Χαμός στο Πρωινό με τις δηλώσεις του για Φιλιππίδη – «Τι δεν έχει καταλάβει;»

Σταμάτης Γαρδέλης

«Όταν κατηγορείται κάποιος άνθρωπος για πολύ συγκεκριμένα πράγματα, δεν μπορεί να βγαίνει ο Σταμάτης Γαρδέλης σαν να μην έχει δει τίποτα στην τηλεόραση και να λέει “τι είναι αυτό που συνέβη με τον Πέτρο;”», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στο Πρωινό και τον Ισίδωρο Φίκαρη έδωσε συνέντευξη ο Σταμάτης Γαρδέλης. Τα όσα είπε όμως, για τον Πέτρο Φιλιππίδη προκάλεσαν αντιδράσεις.

«Της μάνας μου δεν της άρεσε καθόλου που έβαψα το μαλλί. Διαβάζω πολύ, διαβάζω τους ανθρώπους, τη φύση, τα φαινόμενα. Τώρα στη Θεσσαλονίκη είμαστε σχεδόν κάθε βράδυ μαζί με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και τα πίνουμε. Είναι εξαιρετικός, κιμπάρης άνθρωπος», είπε αρχικά ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε στη συνέχεια: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός που έχει δημιουργήσει σχολή. Κι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι τεράστιος ηθοποιός. Τώρα, τι έχει συμβεί, θα το δούμε. Σαν τρελός θα συνεργαζόμουν μαζί του. Τι είναι αυτό το πράγμα που έγινε με τον Πέτρο;».

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το λόγο και είπε: «Εγώ παρακαλάω να είναι όλοι οι άνθρωποι αθώοι. Και ο Πέτρος να αθωωθεί. Από την άλλη, όμως, όταν κατηγορείται κάποιος άνθρωπος για πολύ συγκεκριμένα πράγματα, δεν μπορεί να βγαίνει ο Γαρδέλης σαν να μην έχει δει τίποτα στην τηλεόραση και να λέει “τι είναι αυτό που συνέβη με τον Πέτρο;”.

Τι δεν έχει καταλάβει; Κατηγορείται για βιασμούς και απόπειρες βιασμού. Μακάρι να είναι αθώος, το εύχομαι κι εγώ που τον γνωρίζω. Αλλά μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αθώος, δεν είναι… τι έχει γίνει με αυτόν τον άνθρωπο! Κατηγορείται για βιασμούς και απόπειρες βιασμού. Πώς θα γίνει;».

Η Φαίη Σκορδά είπε από την πλευρά της: «Καταλαβαίνω ότι δεν έχει παρακολουθήσει τίποτα; Ο τρόπος που απαντά είναι ότι δεν έχω ιδέα ή δεν καταλαβαίνω αυτά που ακούω».