Ο Γιώργος Καραμίχος επέστρεψε στην Ελλάδα και εξηγεί γιατί δεν αγαπά το αμερικάνικο lifestyle

Γιώργος Καραμίχος

"Η τάση μου γενικώς εδώ και καιρό ήταν να γυρίσω την βάση μου στην Ευρώπη" παραδέχθηκε ο Γιώργος Καραμίχος στην Φαίη Σκορδά.

Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας σειράς «Ήλιος», ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε καλεσμένος της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό» της Δευτέρας. Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής, ύστερα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής αποχής, μίλησε με χαρά για τη νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα αλλά και την ζωή στο εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καραμίχος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για την Αμερική έφυγα πρώτη φορά το 2012 με την υποτροφία για τη σχολή και μετά από έξι μήνες μου έκαναν εκεί την πρόταση να διδάξω. Ήρθα εδώ, μέχρι να ετοιμαστεί η visa μου και ξαναπήγα. Ουσιαστικά κλείνω τώρα 8 χρόνια»

«Είναι αλήθεια πως οι συνθήκες για έναν ηθοποιό είναι πολύ διαφορετικές στην Αμερική γιατί είναι πολύ διαφορετικό το σύστημα. Πρέπει να είσαι ασφαλισμένος από την ώρα που φεύγεις από το σπίτι σου, μέχρι το γύρισμα σε πηγαίνει οδηγός, έχεις το δικό σου τρέιλερ, πρέπει να έχεις χώρο που ξεκουράζεσαι. Είναι άλλου είδους τα συμβόλαια εκεί» πρόσθεσε ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Η τάση μου γενικώς εδώ και καιρό ήταν να γυρίσω την βάση μου στην Ευρώπη. Με ενδιαφέρει περισσότερο να δουλεύω στο Λονδίνο και ακόμη οι αμερικάνικες δουλειές που έχω κάνει, γυρίζονται οι περισσότερες στην Ευρώπη» παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καραμίχος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. » Μου έλειψε πάρα πολύ αλλά την επισκέπτομαι πάρα πολύ συχνά την Ελλάδα. Τον μισό χρόνο δηλαδή, ούτως ή άλλως, τον περνούσα εδώ. Δεν μου αρέσει το αμερικάνικο lifestyle. Δηλαδή δεν μου πάει πολύ. Το φαγητό δεν μου πάει πολύ και γκρινιάζω συνεχώς στους φίλους μου εκεί. Για παράδειγμα, με το που πήγα στην Αμερική έκοψα το κρέας γιατί πια δεν το αναγνώριζα».

Ο Γιώργος Καραμίχος πρωταγωνιστεί στη νέα καθημερινή, δραματική σειρά «Ήλιος»…