Ο Γιάννης Αθητάκης απαντά στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με τη Ντόρα Μακρυγιάννη

Γιάννης Αθητάκης

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιάννης Αθητάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Στη “Φωλιά των Κου Κου” παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Αθητάκης, ο οποίος μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, την ενασχόλησή του με τα φυτά, ενώ ξεκαθάρισε πως με την Ντόρα Μακρυγιάννη είναι πολύ καλοί φίλοι και όχι ζευγάρι.

«Στην καραντίνα έκανα πολλές βόλτες στη γειτονιά μου και την αγάπησα. Επιτέλους ασχολήθηκα με το μπαλκόνι μου. Γενικά το να ασχολείσαι με τα φυτά είναι ψυχοθεραπεία, να φανταστείς τους μιλάω. Λέω στα φυτά μου “μπράβο αγάπη μου, τι όμορφη που είσαι” και χαϊδεύω τον κορμό… Τρελός!

Μια φορά στο σούπερ μάρκετ ένας κύριος ήρθε μπροστά μου και του ήρθε φτέρνισμα. Έγινε κάθιδρος και εγώ άρχισα να ψεκάζομαι με το αντισηπτικό. Με την άρση των μέτρων ξεκινήσαμε τα γυρίσματα για το “Γυναίκα χωρίς όνομα”. Τελειώνει φέτος το σίριαλ, ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο ταξίδι.

Γίναμε φίλοι με την Ντόρα Μακρυγιάννη. Ήταν λογικό να πουν ότι είμαστε ζευγάρι, αλλά είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Χρόνια τώρα, όταν δεν είχα δουλειά στο θέατρο για να επιβιώσω δούλευα σερβιτόρος, δούλευα σε μπαρ. Και τώρα, αν δω τα σκούρα, θα κάνω άλλη δουλειά», είπε ο Γιάννης Αθητάκης.