Ο Δημήτρης Παπανώτας αποκάλυψε για Χρηστίδου – Μαραντίνη! «Νομίζω ότι κατάλαβαν και οι δύο…»

Δημήτρης Παπανώτας

«Η Σίσσυ μας έστελνε δώρα την Πρωτοχρονιά και επειδή είπαμε ότι πήρες δύο κιλά γίναμε τα τέρατα; Σε παρακαλώ, αστεία πράγματα».

Για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη μίλησε ο Δημήτρης Παπανώτας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής αναφέρθηκε σε όλο αυτόν τον χαμό που προκλήθηκε έπειτα από ένα σχόλιό του και αποκάλυψε πως ουδέποτε έλαβε εξώδικο, αλλά και ότι μεταξύ τους τα βρήκαν με πολιτισμένο τρόπο.

«Ποτέ δεν έλαβα εξώδικο από τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη. Σε ένα σχόλιο που αφορά κάποια περιττά κιλά και αν κάποιος το εξέλαβε ως ατυχές σχόλιο, να το δεχτούμε ότι είναι ατυχές. Είναι απάντηση σε αυτό το σχόλιο οι “άνθρωποι”, οι “δημοσιογράφοι” και “άντρες”; Μήπως το πήγαμε πάρα πολύ μακριά; Για τη Σίσσυ οι άλλοι έλεγαν, εγώ δεν έλεγα καν. Εγώ είπα κάτι για να καλύψω το όλο θέμα, σχολίαζαν τα παιδιά στην ομήγυρη, και είπα εγώ ότι εντάξει είναι μάνα, έχει δυο παιδιά, μαγειρεύει για την οικογένεια, άρα φυσικό είναι να έχεις πάρει και λίγο.

Η Σίσσυ μας έστελνε δώρα την Πρωτοχρονιά και επειδή είπαμε ότι πήρες δύο κιλά γίναμε τα τέρατα; Σε παρακαλώ, αστεία πράγματα. “Άντρες”, “δημοσιογράφοι” και “άνθρωποι”, ότι είμαι ένας παλιάνθρωπος δηλαδή. Το εντός εισαγωγικών μου το γράψανε, για μένα γράφτηκε αυτό, από τον πρώην σύζυγο της κυρίας Χρηστίδου.

Θεωρώ ότι το θέμα είναι λήξαν, βρέθηκε μια πολιτισμένη διέξοδος και η Σίσσυ με τον Θοδωρή κατάλαβαν ότι υπερέβαλλαν λίγο. Εγώ νομίζω το κατάλαβαν. Επίσης παίζουν και θέματα εμπορίου, τα οποία τα ξέρουμε. Κι εκείνοι κάνουν τηλεόραση κι εγώ κάνω τηλεόραση. Εντάξει, συμβαίνουν αυτά», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παπανώτας.

Δείτε όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!