Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε για το αν μετάνιωσε που έμεινε στο Mega!

«Εγώ ακόμη λέω ότι ο Γιώργος είναι φίλος μου»

Καλεσμένος στο »Νικ ο΄κλοκ» ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και απάντησε για τα όσα ειπώθηκαν κατά καιρούς για τη σχέση με τον Γιώργο και τη Φαίη και για την απόφαση να μην ακολουθήσει το ζευγάρι αλλά να μείνει στο «Πρωινό Mou»

Ο Νίκος Μουτσινάς τον ρώτησε αν μετάνιωσε για την κίνηση που έκανε και έμεινε στο πόστο του, «Τώρα που τα πράγματα είναι πιο καθαρά, μπορώ να πω ότι δεν έχω μετανιώσει ούτε ένα δευτερόλεπτο. Υπάρχει η ιδέα ότι η λογική έλεγε να παραμείνω και το συναίσθημα να φύγω…Είναι λίγο ανάποδα τα πράγματα! Η  λογική μου έλεγε να πάω στο δοκιμασμένο που ήξερα που πατούσα και το συναίσθημα έλεγε εκεί που ξεκίνησες. Ευχαριστώ τα παιδιά για όσα πήρα κοντά τους, όσο συνεργαστήκαμε και έχω μόνο καλά να θυμάμαι!» Όταν ο παρουσιαστής πήγε να του γυρίσει τη συζήτηση είπε. »Μην αρχίζεις τα »Λιαγκίστικα» ξεκαθαρίζοντας πως θεωρεί τον Γιώργο Λιάγκα, ένα από τους καλύτερους παρουσιαστές της τηλεόρασης που καταφέρνει να πάει τη συζήτηση πάντα εκεί που θέλει»

Για τη δήλωση που είχε κάνει λίγο πριν κλείσει το »Πρωινό mou» o Γιώργοs στον αέρα της εκπομπής… πως τον έχει σαν αδελφό του είπε, »Εγώ ακόμα λέω ότι ο Γιώργος είναι φίλος μου. Φίλοι μου είναι δύο στην τηλεόραση, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Γιώργος Λιάγκας!»

Όσο για τα όσα ακούστηκαν πως δεν τους στήριξε  και πως πήγε να κάνει τα ίδια με τον Κωστόπουλο  είπε, » Καμία σχέση με τον Κωστόπουλο δεν είμαστε φίλοι, όπως με τον Γιωργο,  όλα όμως κερδίζονται! Μπορεί να γίνω φίλος με τον Πετρο»

Ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν τον ενοχλεί που κάποιοι μπορεί να τον θεωρούν   »κωλόπαιδο»  με την κίνηση του να μην ακολουθήσει το ζευγάρι και  τόνισε,» Από την αρχή είπα πως ήταν κάτι σας ένας μικρός «θάνατος» αλλά θα βρούμε τα πατήματα μας» και συνέχισε, » Ήταν ειλικρινής ο Γιώργος  όταν είπε ότι με θεωρεί αδερφό του γιατί πικράθηκε»

Δείτε όσα είπε…