Άγριος καβγάς Κωστόπουλου – Ουγγαρέζου για Σφακιανάκη: «Κάνεις τις μαλ… σου»!

Μπαλατσινού: «Στο όνομα του Πολυτεχνείου έχουν γίνει τα μεγαλύτερα πολιτικά εγκλήματα»! Καβγάς Σπανού - Καβατζίκη για την υποστήριξη της Ηλιάδη στον Σφακιανάκη.

Επικοί οι σημερινοί καβγάδες στο Πρωινό mou, με αφορμή τον απόηχο της συνέντευξης Σφακιανάκη στον Μπογδάνο.

Σε μια γενικότερη συζήτηση για το αν η σημερινή νέα γενιά έχει πολιτική άποψη ή όχι, η διαφωνία του Πέτρου Κωστόπουλου με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μετέτρεψε την κουβέντα σε έντονο καβγά με σκληρές εκφράσεις

Ουγγαρέζος: «Είδαμε τη γενιά τη δικιά σου που μας έφτασε. Τότε τουλάχιστον, είχες τη χούντα απέναντι, τώρα έχουμε όλους εσάς που ξεκινήσατε από το Πολυτεχνείο και μας καταντήσατε εδώ που μας καταντήσατε»!

Κωστόπουλος: «Από τη μια λες αυτό και ακούγεται πάρα πολύ ωραίο και από την άλλη κάνεις τη μαλ… σου στο MAD και στο ένα και στο άλλο και μας συζητάς ότι κάνεις και έξυπνη πολιτικοποίηση»!

Οι υπόλοιποι συνεργάτες της εκπομπής προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με την Τζένη Μπαλατσινού να δηλώνει: «Στο όνομα του Πολυτεχνείου έχουν γίνει τα μεγαλύτερα πολιτικά εγκλήματα. Υπάρχει μια καραμέλα που έχουμε βαρεθεί να την ακούμε».

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, σχολιάζοντας τη στήριξη της Αγγελικής Ηλιάδη στις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για την χούντα, είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος: «Το τέλος της δήλωσης ήταν ότι η χούντα τέλειωσε ωραία. Υπήρχαν χιλιάδες άνθρωποι που ήταν φυλακές, υπήρχαν άνθρωποι που έτρωγαν το ξύλο της αρκούδας. Αυτή την αλήθεια, ότι και να πει ο Νότης, η Αγγελική… δεν μπορούν να αλλάξουν. Ένας που ξεχνάει ότι στην Ελλάδα είχαμε χούντα, δεν πάει καλά στον εγκέφαλο».

Η έντονη αντιπαράθεση, ωστόσο, της Ελισάβετ Σπανού με τον Άρη καβατζίκη, οδήγησε σε νέο καβγά…

//www.youtube.com/embed/qHI3YUM8dmc

Διαβάστε ακόμα:

«Θερμό επεισόδιο» Σφακιανάκη – Μπογδάνου! «Δεν θα γίνω ποτέ Χρυσή Αυγή»… Απάντηση σε Βανδή και Λαζόπουλο

Ο Λιάγκας αποκάλυψε τι είχε πει ο Σφακιανάκης στην παλαιότερη συνέντευξη