Ντόρα Μακρυγιάννη: Η κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε και ο λόγος που μίλησε δημόσια

Ντόρα Μακρυγιάννη

«Είναι ασυγχώρητο για όσους έχουν βρεθεί μπροστά σε κακοποίηση και δεν έχουν βοηθήσει», είπε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά της, το λόγο που έγινε ηθοποιός, αλλά και για την απόφασή της να αναφερθεί δημόσια στην κακοποιητική συμπεριφορά που είχε βιώσει.

«Με έχουν κουράσει πάρα πολύ τα καθημερινά γυρίσματα, είναι το τελευταίο καθημερινό που θα κάνω. Δεν ήθελα από μικρή να γίνω ηθοποιός, είδα την διαδικασία και μου άρεσε. Δεν τους αφορά η προσωπική μου ζωή, δεν είναι άμυνα, το προστατεύω. Για τώρα δεν υπάρχουν στα πλάνα μου ο γάμος ή ένα παιδί. Λατρεύω τα παιδιά, αλλά το θεωρώ τεράστια ευθύνη», είπε αρχικά η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη είπε στη συνέχεια: «Μίλησα για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσα, γιατί ένιωσα ότι μπορεί να βοηθήσει μια γυναίκα. Ξαφνιάστηκα με το metoo, με το πόσα άτομα μπορεί να έχουν κακοποιηθεί από ένα άτομο. Δεν υπάρχει το “γιατί τώρα;”, όποτε βρει την δύναμη θα το πει. Είναι ασυγχώρητο για όσους έχουν βρεθεί μπροστά σε κακοποίηση και δεν έχουν βοηθήσει».

Η Ντόρα Μακρυγιάννη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αγώνας νέγρου και σκύλων» στο θέατρο «Τζένη Καρέζη».