Νότης Σφακιανάκης – Ο ανιψιός του στο Πρωινό: «Είναι ψέματα όλο αυτό»

Νότης Σφακιανάκης

"Ο θείος μου κάνει δεύτερη καριέρα με την απουσία του. Δεν πουλούσε ποτέ τόσο πολύ".

Ο Νότης Σφακιανάκης απουσιάζει τα τελευταία χρόνια από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, ενώ τα σενάρια για το ενδεχόμενο επιστροφής του δίνουν και παίρνουν. Ο ανιψιός του τραγουδιστή, Κωνσταντίνος Σφακιανάκης, μίλησε στο Πρωινό και τη Φαίη Φώτου για το ποια είναι η αλήθεια για τον θείο του.

«Μιλάω με τον θείο μου τακτικά. Πρόσφατα ήμασταν πάλι μαζί. Δεν έχει σκοπό, τουλάχιστον στα άμεσα σχέδιά του να εμφανιστεί. Φοβάμαι ότι και στο μέλλον δεν θα εμφανιστεί αλλά είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο ίδιος το τι θα συμβεί στο μέλλον. Προς το παρόν δεν έχει τέτοια σχέδια», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης.

Σχετικά με τις φήμες ότι έχει γράψει τραγούδια την περίοδο της καραντίνας και τα έχει δώσει σε άλλους καλλιτέχνες, είπε: «Είναι ψέματα, είναι ψέματα όλα αυτά. Του γράφουν τραγούδια ακόμα και στην εποχή αυτή που έχει κάνει. Εμένα μου τα στέλνουν τα τραγούδια για να του τα δίνω να τα ακούσει».

«Ο θείος μου κάνει δεύτερη καριέρα με την απουσία του. Δεν πουλούσε ποτέ τόσο πολύ. Δυστυχώς ούτε πρόκειται να βγάλει κάποιο τραγούδι, ούτε σε δισκογραφική εταιρία βρίσκεται ή βρισκόταν στην απουσία αυτή. Ούτε έχει σκοπό να εμφανιστεί. Φοβάμαι ότι μπορεί και να μην ξαναεμφανιστεί. Όταν βρεθήκαμε, μου είπε ‘είμαι κοινωνικά προβληματισμένος’. Εύχομαι κι ελπίζω -όπως και πολύς κόσμος- να αλλάξει κάποια στιγμή αυτό. Είναι ένα μικρόβιο που δε φεύγει τόσο εύκολα, αλλά εντάξει δεν τον πήραν και τα χρόνια», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης για τον Νότη Σφακιανάκη.

Τέλος, όσον αφορά δημοσιεύματα πως ο Νότης Σφακιανάκης είχε ένα ατύχημα, ο ανιψιός του τόνισε: «Είναι ψέματα όλο αυτό, είναι ράδιο αρβύλα. Μάλιστα την προηγούμενη ημέρα, ήμασταν μαζί με τον θείο μου».