Νίκος Μουτσινάς: «Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ενάγουσας Χρηστίδου, υπάρχει υλικό»

Νίκος Μουτσινάς

«Μήπως να παίξει για να λάμψει η αλήθεια;», λέει ο Νίκος Μουτσινάς.

Η λεκτική επίθεση και οι απειλές για μηνύσεις που κατήγγειλε η Σίσσυ Χρηστίδου πως δέχτηκε η ρεπόρτερ της εκπομπής έχουν μονοπωλήσει σήμερα το ενδιαφέρον. Ο Νίκος Μουτσινάς, δεν θα μπορούσε να μην παίξει αποσπάσματα και φυσικά να σχολιάσει.

«Δεν ξέρω τι να πω, μου φαίνεται απίστευτο. Έχω έρθει κι εγώ κάποιες φορές σε αντιπαράθεση για πράγματα που έχω πει, γιατί συντονίζονται όλοι οι δημοσιογράφοι, που είναι το γνωστό ότι οι δημοσιογράφοι λιώνουν τα παπούτσια στο πεζοδρόμιο. Βλέπετε, ότι αυτό δεν έχει να κάνει, είναι το μεταξύ τους.

Είναι κρίμα για το κορίτσι αυτό. Αν δεν είχε καμία εμπειρία και το στείλατε εκεί, τι να πω; Δεν ήταν ωραία συμπεριφορά, συγκεντρωθείτε, σε περίπτωση που έχει γίνει, δεν ξέρουμε», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς πρόσθεσε επίσης: «Ασχοληθήκαμε τρεις μέρες με το γάμο του Μουζουράκη και τώρα θα ασχοληθούμε με το τι γίνεται με τους δημοσιογράφους; Δεν είναι αυτό το ζητούμενο, ας συγκεντρωθούμε λιγάκι. Αν έχει συμβεί, τι να πω;».

«Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ενάγουσας Χρηστίδου… Παιδιά, θα μου λείψω. Λέει ότι υπάρχει υλικό, μήπως να παίξει για να λάμψει η αλήθεια;», είπε κλείνοντας ο Νίκος Μουτσινάς.