Νίκη Λεμονή: Η απάντηση στην Σίσσυ Χρηστίδου για το ξέσπασμα στο instagram!

Σίσσυ Χρηστίδου

Η Νίκη Λεμονή απάντησε με τον ίδιο τρόπο στην Σίσσυ Χρηστίδου...

Με μια ανάρτηση της η Σίσσυ Χρηστίδου ξέσπασε χθες μετά τον πρόσφατο χαμό που δημιουργήθηκε γύρω από εκείνη και την εμφάνιση της, αναφερόμενη ευθέως στην Νίκη Λεμονή, η στήλη της οποίας στο Πρωινό περιλαμβάνει αναρτήσεις του instagram που προκαλούν αίσθηση και σε συγκεκριμένο περιστατικό προ ημερών.

«Εμπνευσμένη από το post της @elianoula , ανεβάζοντας το σημερινό λουκ και την λήψη που διάλεξα ως καλύτερη, θα ανεβάσω και αυτή που διάλεξα ως χειρότερη. Και ανάμεσα σε αυτές τις δυο τουλάχιστον 7-8 κιλά δρόμος. Και ναι, αν με ρωτάς, διαλέγω πάντα την καλύτερη. Εσύ όχι?
Τέλος ανεβάζω ξανά και την φωτο που ομόφωνα ψηφίστηκε ως ρετουσαρισμένη από πάνελ και χωρίς να θέλω να σας σοκάρω, στο λόγο της τιμής μου, θα πω ότι όχι, ΔΕΝ είναι!
Αν ήθελα να κρυφτώ ή να σας «ξεγελάσω» δεν θα είχα εδώ και ένα χρόνο κανάλι, στο οποίο βγαίνω όρθια, ξαπλωμένη, άβαφη, αχτένιστη, αλλά ακόμα και με μαγιό! Δεν θα ανέβαζα stories, δεν θα έβγαινα περήφανη στην παραλία, ούτε καν από το σπίτι μου. Δεν θα με βλέπατε πουθενά άλλου εκτός από δω.
Δεν χρειάζεται τόση κακία. Σας βλέπει και κόσμος. Αν χρειάζεστε τη βοήθεια μου για να το κάνετε και σεις, το μόνο που χρειάζεται είναι να το ζητήσετε… το τηλέφωνο μου το έχετε όλοι. Ειδικά εσύ @niki_lemonii»», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στον λογαριασμό της.

View this post on Instagram

Εμπνευσμένη από το post της @elianoula , ανεβάζοντας το σημερινό λουκ και την λήψη που διάλεξα ως καλύτερη, θα ανεβάσω και αυτή που διάλεξα ως χειρότερη. Και ανάμεσα σε αυτές τις δυο τουλάχιστον 7-8 κιλά δρόμος. Και ναι, αν με ρωτάς, διαλέγω πάντα την καλύτερη. Εσυ όχι? Τέλος ανεβάζω ξανά και την φωτο που ομόφωνα ψηφίστηκε ως ρετουσαρισμένη από πάνελ και χωρίς να θέλω να σας σοκάρω, στο λόγο της τιμής μου, θα πω ότι όχι, ΔΕΝ είναι! Αν ήθελα να κρυφτώ ή να σας «ξεγελάσω» δεν θα είχα εδώ και ένα χρόνο κανάλι, στο οποίο βγαίνω όρθια, ξαπλωμένη, άβαφη, αχτένιστη, αλλά ακόμα και με μαγιό! Δεν θα ανέβαζα stories, δεν θα έβγαινα περήφανη στην παραλία, ούτε καν από το σπιτι μου. Δεν θα με βλέπατε πουθενά άλλου εκτός από δω. Δεν χρειάζεται τόση κακία. Σας βλέπει και κόσμος. Αν χρειάζεστε τη βοήθεια μου για να το κάνετε και σεις, το μόνο που χρειάζεται είναι να το ζητήσετε… το τηλέφωνο μου το έχετε όλοι. Ειδικά εσύ @niki_lemonii

A post shared by Sissy Christidou (@sissychristidou) on

Η Νίκη Λεμονή απάντησε και εκείνη με τον ίδιο τρόπο στην Σίσσυ Χρηστίδου αναφέροντας: «Με έκπληξη διάβασα το post της Σίσσυς Χρηστίδου την οποία ακολουθώ στο instagram και εκτιμώ για τη δουλειά της και το ακέραιο του χαρακτήρα της, παρότι την έχω συναντήσει δύο φορές στη ζωή μου από κοντά. Φυσικά και δεν έχω την οικειότητα – γιατί δεν είναι φίλη μου – αλλά ούτε και με ενδιαφέρει να τη ρωτήσω αν κάνει ή όχι retouch στις φωτογραφίες της.

Ως γυναίκα έχω μάθει να σέβομαι και να υποστηρίζω τις γυναίκες. Και εν προκειμένω δεν έχω κανένα θέμα με το photoshop. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει με το σώμα του και με τις φωτογραφίες του. Εξάλλου το bodyshaming είναι τόσο μα τόσο ξεπερασμένο!

Αν όμως έστω και με ένα mention στο δικό μου account εκτονώθηκε αυτή η κακόγουστη φάρσα που ξεκίνησε από προχθές σε εκπομπές, θα κοιμηθώ καλύτερα το βράδυ.»

View this post on Instagram

@sissychristidou

A post shared by Nikki Lemoni (@niki_lemoni) on

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!