Ναταλία Γερμανού: Το «καρφί» για τις δηλώσεις του Θάνου Τζάνη για τους ομοφυλόφιλους – «Τους χαιρετισμούς μου»

Γερμανού Τζανής

"Έχω 16 χρόνια να μιλήσω μαζί του. Δεν τα 'χαμε συζητήσει αυτά τα πράγματα ομολογώ τότε που κάναμε παρέα".

Τις δηλώσεις που έκανε μέσα στην εβδομάδα ο Θάνος Τζάνης σχολίασαν η Ναταλία Γερμανού και η παρέα του «Καλύτερα δε Γίνεται». Ο γνωστός τραγουδιστής, σε συνέντευξή του στην εκπομπή Super Κατερίνα, ανέφερε μεταξύ άλλων πως, σε περίπτωση που ο γιος του τού έλεγε πως είναι ομοφυλόφιλος, θα φρόντιζε να κάνει κάτι.

«Πως θα αντιδρούσατε εάν το παιδί σας, μεγαλώνοντας, σας πει ότι είναι ομοφυλόφιλο;» ρώτησε, εκ νέου, η δημοσιογράφος με τον Θάνο Τζάνη να απαντά πως «θα προσπαθούσα να κάνω κάτι. Θα σεβόμουν την επιθυμία του φυσικά αλλά θα ήμουν αντίθετος φυσικά».

«Τους χαιρετισμούς μου στον Θάνο Τζάνη, τον οποίο έχω να δω από το 2008… πόσα χρόνια είναι; 16 χρόνια έχω να τον δω τον Θάνο», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού, αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων του τραγουδιστή.

«Έχει παντρευτεί, είναι ευτυχισμένος. Έχουμε να μιλήσουμε πραγματικά 16 χρόνια. Από τότε παραμένει γοητευτικός, παραμένει φωνάρα», συμπλήρωσε η οικοδέσποινα του «Καλύτερα δε Γίνεται».

«Δεν τα ‘χαμε συζητήσει αυτά τα πράγματα ομολογώ τότε που κάναμε παρέα, γιατί δεν είχαν έρθει στην επικαιρότητα. Δεν είχανε προκύψει. Πάντως, αν του έλεγε το παιδί του ότι είναι ομοφυλόφιλος, αυτός θα προσπαθούσε να κάνει κάτι…», τόνισε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του Alpha.

«Κι αν τα ‘χατε συζητήσει, μπορεί τώρα να είχατε 19 χρόνια να μιλήσετε κι όχι 16», σχολίασε με καυστικό χιούμορ ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, με το πάνελ να ξεσπά σε γέλια και τη Ναταλία Γερμανού να χαμογελά με νόημα.