Θάνος Τζάνης: «Αν το παιδί μου μού έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλο, θα ήμουν φυσικά αντίθετος»

Θάνος Τζάνης

"Θα προσπαθούσα να κάνω κάτι" εκμυστηρεύεται ο Θάνος Τζάνης.

Ο Θάνος Τζάνης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη το πρωινό της Τετάρτης. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής εξέφρασε την προσωπική του άποψη για τα ομόφυλα ζευγάρια και το νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία.

Ειδικότερα, ο Θάνος Τζάνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ένα παιδί πρέπει να έχει μπαμπά και μαμά. Φυσικά ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή, σέβομαι τα πάντα. Όμως το ζήτημα του παιδιού για μένα λιγάκι διαφορετικό».

«Η εκκλησία είπα ότι τα παιδιά από ομόφυλους γονείς δεν θα βαπτίζονται. Θα περιμένουν να μεγαλώσουν τα παιδιά και να πάρουν εκείνα την απόφαση εάν θέλουν να βαπτιστούν ή όχι» σχολίασε η ρεπόρτερ της εκπομπής με τον τραγουδιστή να τοποθετείται ως εξής. «Εγώ είμαι με την εκκλησία. Θες γιατί έτσι τα έμαθα, θες γιατί αυτό πιστεύω, θες γιατί αυτό νιώθω, θες γιατί πιστεύω πολύ στον θεό; Αυτό πιστεύω».

«Πως θα αντιδρούσατε εάν το παιδί σας, μεγαλώνοντας, σας πει ότι είναι ομοφυλόφιλο;» ρώτησε, εκ νέου, η δημοσιογράφος με τον Θάνο Τζάνη να απαντά πως «θα προσπαθούσα να κάνω κάτι. Θα σεβόμουν την επιθυμία του φυσικά αλλά θα ήμουν αντίθετος φυσικά».

«Όλα καλά είναι με τη Ναταλία Γερμανού. Το παρελθόν μας ποτέ δεν πρέπει ούτε να το ξεχνάμε ούτε να μετανιώνουμε για αυτό ούτε να έχουμε δεύτερες σκέψεις ή οτιδήποτε. Δεν έχω πρόβλημα εγώ με την γυναίκα. Εγώ κρατάω ότι στα πρώτα μου βήματα, με στήριξε και με βοήθησε» πρόσθεσε επίσης ο Θάνος Τζάνης, για την Ναταλία Γερμανού, στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha.