Ναταλία Γερμανού: Η αναφορά στην πρεμιέρα της Σίσσυς Χρηστίδου και στον χαμό από σχόλια γύρω από την εμφάνιση της

Ναταλία Γερμανού
Τι είπε για την παλιά της συνεργάτιδα η Ναταλία Γερμανού;

Η Σίσσυ Χρηστίδου απασχόλησε πολύ την εβδομάδα που πέρασε, έπειτα από τα σχόλια που έγιναν στις τηλεοπτικές εκπομπές γύρω από την εμφάνιση της, αλλά και στον διαδικτυακό πόλεμο που ξέσπασε με απαντήσεις και τοποθετήσεις από τα πρόσωπα που σχολίασαν και σχολιάστηκαν. Με αφορμή και την πρεμιέρα της στο OPEN, η Ναταλία Γερμανού μέσα από το «Καλύτερα δε γίνεται» έστειλε αρχικά τις ευχές της στην παλιά της συνεργάτιδα και στη συνέχεια τοποθετήθηκε πάνω στο χαμό που έχει συμβεί.

«Έλα Χαμογέλα!»: Πρεμιέρα για την Σίσσυ Χρηστίδου στο OPEN

«Άνοιξε καινούριο κανάλι, να ευχηθούμε καλή αρχή και καλή επιτυχία στους συναδέλφους. Είναι ευχάριστο να ανοίγουν κανάλια. Το ευχάριστο και το υγιές είναι να ανοίγουν κι όχι να κλείνουν και να έχει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος δουλειάς. Οπότε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους συναδέλφους και καλή αρχή στο κανάλι όλο. Ανάμεσα τους και η παλιά μου συμπαρουσιάστρια και πάντα αγαπημένη Σίσσυ Χρηστίδου με την οποία κάναμε το «Μες στην καλή χαρά» με τρομερό κέφι και πολλή χημεία. Δέσαμε από τη φωτογράφηση από τη Σίσσυ, πριν καν βγούμε στον αέρα», είπε η Ναταλία Γερμανού η οποία στη συνέχεια πρόσθεσε γύρω από τα όσα συζητήθηκαν για τα σχόλια για την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου:

«Το κορίτσι αυτό το γνώρισα μόλις είχε φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και πάντα η Σίσσυ ήταν μια γυναίκα – καλλονή. Είχε ένα πρόσωπο που το θέλει η τηλεόραση. Κακώς έλειψε τόσα χρόνια. Καλώς έκανε και επέστρεψε. Είναι μια πανέμορφη κοπέλα. Ουδέποτε ανήκε στην κατηγορία των skinny girls, των κοκαλιάρικων κοριτσιών. Ο μόνος λόγος που πιστεύω ότι ασχολήθηκαν, τη «χτύπησαν», τη σχολίασαν με ειρωνεία όσοι το έκαναν – και δεν αναφέρομαι στον Δημήτρη Παπανώτα, γιατί δεν είπε κάτι, είπε κι εγώ σαν τον Ντέμη Ρούσσο είμαι, δεν σχολίασε κάτι για τα κιλά της – είναι γιατί λόγω της ενασχόλησης της με το χώρο της μόδας, γιατί έχει τα δικά της ρούχα, πολλές φορές η Σίσσυ μπαίνει στον πειρασμό όπως όλες μας «πειράζουμε» τις φωτογραφίες μας στο instagram. Αν εγώ φωτογραφηθώ με ένα φόρεμα στενό και δω ότι πετάνε τα ψωμάκια μου θα την πειράξω τη φωτογραφία μου. Το ίδιο πολλές φορές έχει κάνει και η Σίσσυ. Αυτό δεν είναι κακό. Αν όμως ίσως έλεγε ότι εγώ είμαι μια κουκλάρα με καμπύλες και αυτό είναι το σώμα μου, αν σας αρέσει έχει καλώς, αν δεν σας αρέσει τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία, έχει παραδίπλα άλλες που είναι 48 κιλά, ίσως κανείς δεν θα το συζητούσε.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!