Ναταλία Γερμανού για Περικλή Κονδυλάτο: «Δεν θα μου στερήσω το δικαίωμα να φορέσω crop top εάν μου αρέσει κι ας έχω λιπάκι»

Γερμανού Κονδυλάτος

"Τίποτα δεν απαγορεύεται. Όλα επιτρέπονται αρκεί να σε κάνουν να νιώθεις καλά", σχολίασε η παρουσιάστρια του Alpha.

Τη δική της απάντηση στα πρόσφατα επίμαχα σχόλια που έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος για τα περιττά κιλά δίνει η Ναταλία Γερμανού. Η οικοδέσποινα του «Καλύτερα δε γίνεται», αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, έκανε την τοποθέτησή της παίρνοντας σαφή θέση απέναντι στον γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων.

«Το θέμα δεν είναι σε αυτή τη ζωή το τι ρωτάς κάποιον αλλά το πώς το απαντάει; Ή μήπως τελικά το θέμα είναι, παιδιά μου, τι συνεχίζουμε να ρωτάμε τους ανθρώπους; Γιατί εγώ πια έχω βαρεθεί πολύ πια τις ερωτήσεις που γίνονται», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Το θλιβερό για μένα είναι αυτό που είπε η Σοφία Βογιατζάκη, που δείχνει ότι το γεγονός αυτό έχει περαστεί στις γυναίκες, ότι έχουν δίκιο οι Περικλήδες Κονδυλάτοι και αυτό απαγορεύεται», σχολίασε από την πλευρά του ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

«Τίποτα δεν απαγορεύεται. Όλα επιτρέπονται αρκεί να σε κάνουν να νιώθεις καλά, εμένα και το σώμα μου. Δεν θα στερήσω στον Περικλή Κονδυλάτο να έχει τη γνώμη του, αν εκείνος πιστεύει ότι μόνο οι αδύνατες γυναίκες δικαιούνται να φορούν crop top και παντελόνι έξω», του απάντησε η Ναταλία Γερμανού αμέσως μετά.

«Από την άλλη, δεν θα στερήσω κι από μένα το δικαίωμα να φορέσω crop top εάν μου αρέσει κι ας έχω λιπάκι», σημείωσε η Ναταλία Γερμανού κλείνοντας το θέμα.