Περικλής Κονδυλάτος: «Δεν γίνεται να μας δείχνει ότι το πρότυπο είναι μία 100 κιλά που τα πετάει κι έξω»

Περικλής Κονδυλάτος

«Δεν γίνεται να βλέπουμε διαφημίσεις με υπέρβαρες γυναίκες να χορεύουν μπαλέτο», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και τη Χαρά Μπουτσικάκη έκανε δηλώσεις ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο που μόνο ο ίδιος γνωρίζει, προέβη σε αδιανόητες δηλώσεις για τις γυναίκες με παραπάνω κιλά.

«Οι Ελληνίδες δεν έχουν πλέον την αίσθηση του μέτρου. Βλέπω κορίτσια με παραπάνω κιλά να βγάζουν κοιλιές έξω. Δεν έχω πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά, αλλά αυτό με το body shaming και όλα αυτά τα κινήματα, λίγο έχουμε χάσει το μέτρο. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος που κάτι δεν του πηγαίνει, να επιδεικνύει τα λίπη», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε στη συνέχεια: «Δεν γίνεται να βλέπουμε διαφημίσεις με υπέρβαρες γυναίκες να χορεύουν μπαλέτο ή διαφήμιση για σερβιέτες που να μας δείχνει ότι το πρότυπο είναι μία 100 κιλά που τα πετάει κι έξω. Πρέπει να βγει κάποιος με θάρρος και να τα πει, γιατί ζούμε την εποχή του politically correct που όλοι φοβόμαστε να μιλήσουμε».

Κλείνοντας, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε: «Έχουμε χάσει το μέτρο και καλώ τον κόσμο που έχει τις ίδιες απόψεις με μένα περί αισθητικής και πολιτισμού να μη φοβάται να βγει και να μιλήσει. Δεν θα μας αντιστρέψουν τα σωστά που ξέρουμε. Το σωστό είναι ένα, είναι το υγιές, αυτό που λένε οι γιατροί».