Ναταλία Γερμανού: «Είμαι η τελευταία που θα ρίξω πέτρα στην Σίσσυ Χρηστίδου»

Ναταλία Γερμανού

"Μην την λιθοβολείτε επειδή δεν είπε όλα αυτά που εσείς από τη θέση σας μπορέσατε να αρθρώσετε από το σπίτι σας", δηλώνει η Ναταλία Γερμανού.

Με αφορμή όσα δήλωσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, η Σίσσυ Χρηστίδου δέχτηκε κάποιες αρνητικές κριτικές για τον χειρισμό της κουβέντας. Το μεσημέρι της Κυριακής, η Ναταλία Γερμανού πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ της παρουσιάστριας, μέσα από το Καλύτερα δεν γίνεται.

Η Ναταλία Γερμανού είπε τα εξής: «Θα μου επιτρέψετε μόνο να πω κάτι. Ως παρουσιάστρια μιλώντας, θεωρώ ότι η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές ποια είναι η θέση της σε όλο αυτό το κίνημα #metoo. Το έχει αποδείξει με σθένος, έχει δείξει τη θέση της ξεκάθαρα και με τον καλύτερο τρόπο.

Φιλοξενούσε μια ηθοποιό, η οποία πρωταγωνιστεί σε σειρά του καναλιού στο οποία είναι η εκπομπή της Σίσσυς. Έκανε μεγάλη προσπάθεια να δείξει… Είπε ότι εγώ σαν θεατής δεν μπορώ πλέον να βλέπω σειρές του συγκεκριμένου ηθοποιού που αυτή τη στιγμή είναι προφυλακισμένος. Έκανε ότι καλύτερο μπορούσε.

Επειδή κι εγώ ως παρουσιάστρια πάρα πολλές φορές έχω κάνει χιλιάδες λάθη, πολλές γκάφες, πράγματα για τα οποία μετά μετάνιωσα, είμαι η τελευταία που θα της ρίξω πέτρα, έστω βοτσαλάκι. Μην την λιθοβολείτε επειδή δεν είπε όλα αυτά που εσείς από τη θέση σας μπορέσατε να αρθρώσετε από το σπίτι σας. Είναι πολύ δύσκολες πολλές φορές οι συνθήκες, πιστέψτε με και η Σίσσυ έχει αποδείξει πολύ καλά πόσο ωραία κάνει τη δουλειά της».