Ναταλία Αργυράκη: «Ως τηλεθεάτρια δεν θα ‘θελα να το βλέπω αυτό, προτιμώ να μην έχω άποψη»

Ναταλία Αργυράκη

"Εγώ στηρίζω πάρα πολύ τις γυναίκες, τις αγαπώ, τις θαυμάζω. Πιστεύω ότι αυτό οφείλουμε να κάνουμε", σχολιάζει η δημοσιογράφος του Alpha για το επίμαχο περιστατικό.

Για το… αμήχανο περιστατικό με τον Δημήτρη Πετρόπουλο στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής του παράστασης αλλά και την κόντρα Σκορδά-Καινούργιου μίλησε η Ναταλία Αργυράκη. Τη δημοσιογράφο του Alpha συνάντησε η κάμερα του I Love ΣουΚού και το ρεπόρτερ Αλέξανδρος Ρούτας.

«Αισθανόμουν ότι ο κύριος Πετρόπουλος ήθελε να επέμβει από πριν. Τελικά επέλεξε να επέμβει όταν ήμουν εγώ μπροστά στις κάμερες. Δεν το θεώρησα ούτε αγενές, ούτε άκομψο», είπε αρχικά η Ναταλία Αργυράκη.

«Ένας άνθρωπος που πρωταγωνιστεί σε μία παράσταση, βγαίνει και βλέπει ανθρώπους που δεν γνωρίζει να μιλάνε για πράγματα που επίσης δεν γνωρίζει… προφανώς δεν έχει αντίληψη του πώς γεμίζει ο τηλεοπτικός χρόνος», συμπληρώνει η δημοσιογράφος στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Δεν θα ‘θελα να πω κάτι πάνω σε αυτό, με την έννοια ότι τα λόγια μας παρεξηγούνται καμιά φορά. Γενικά εγώ στηρίζω πάρα πολύ τις γυναίκες, τις αγαπώ, τις θαυμάζω. Πιστεύω ότι αυτό οφείλουμε να κάνουμε», απαντά η Ναταλία Αργυράκη σε ερώτηση για τη σφοδρή διαμάχη που ξέσπασε μέσα στην εβδομάδα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά.

«Ως τηλεθεατής δεν θα ‘θελα να το βλέπω αυτό, προτιμώ να μην έχω άποψη. Πιστεύω ότι δεν αφορούν τον κόσμο τα δικά μας προσωπικά αλλά και τα σχόλια τρίτων σχετικά με τα δικά μας προσωπικά», τονίζει η δημοσιογράφος του Alpha.