Ο Δημήτρης Πετρόπουλος «πάγωσε» τη Ναταλία Αργυράκη: «Δεν σε ξέρω, τώρα μετά την παράσταση μιλάμε για άλλα θέματα;»

Πετρόπουλος Αργυράκη

"Και για σένα ρώτησα: ποια είναι αυτή η κοπέλα; Τώρα συνεχίστε, μην σας εμποδίζω. Πείτε αυτά που θέλετε", απάντησε ο ηθοποιός, αποχωρώντας από το σημείο των δηλώσεων.

Σε έναν… απρόσμενο διάλογο ενεπλάκησαν ο Δημήτρης Πετρόπουλος και η Ναταλία Αργυράκη. Η δημοσιογράφος του Alpha παραβρέθε το βράδυ της Παρασκευής σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός και τα τηλεοπτικά συνεργεία ήταν εκεί για να τους ζητήσουν δηλώσεις.

Ενώ η Ναταλία Αργυράκη μιλούσε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, αναφερόμενη στην αποχώρηση του Χάρη Λεμπιδάκη από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Δημήτρης Πετρόπουλος θέλησε να παρέμβει και να κάνει το δικό του σχόλιο για το γενικότερο περιεχόμενο των ερωτήσεων που απευθύνουν οι δημοσιογράφοι.

«Μπορώ να παρέμβω; Είναι και οι κάμερες τώρα επάνω σου; Τώρα μετά από μία συγκεκριμένη παράσταση μιλάμε για άλλα θέματα;», ρώτησε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός, που ενσάρκωσε στο παρελθόν τον ρόλο του πρωθυπουργού στη σειρά «Στο Παρά Πέντε».

«Είναι ποικίλης ύλης συνήθως οι εκπομπές», απάντησε αμήχανη η Ναταλία Αργυράκη, με τον ηθοποιό να ανταπαντά: «Πολύ μεγάλης διάρκειας όμως η ποικίλη ύλη σε σχέση με την παράσταση».

«Πριν από σένα έπαιρναν συνέντευξη από κάποιον που εγώ – χίλια συγγνώμη – δεν τον γνωρίζω και είδα μία συνέντευξη που κράτησε 20 λεπτά», σχολίασε ο Δημήτρης Πετρόπουλος.

«Εμένα με ξέρετε; Είμαι η Ναταλία Αργυράκη», του συστήθηκε η δημοσιογράφος μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, θέλοντας να «σπάσει» τον πάγο.

«Όχι, δεν σε ξέρω αλλά μου το ‘πανε, γιατί και για σένα ρώτησα. Ποια είναι αυτή η κοπέλα; Τώρα συνεχίστε, μην σας εμποδίζω. Πείτε αυτά που θέλετε», απάντησε ο Δημήτρης Πετρόπουλος, αποχωρώντας από το σημείο των δηλώσεων.