Μπέττυ Μαγγίρα: «Η Σίσσυ Χρηστίδου τον λιγουρεύεται τον Μακαλιά»

Μαγγίρα Χρηστίδου

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 απαντά στο challenge για ανταλλαγή συνεργατών.

Τη δική της απάντηση στην «πρόκληση» που της έβαλε η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια του MEGA πρότεινε μέσα στην εβδομάδα στο πλαίσιο του χιούμορ να γίνει μία ανταλλαγή συνεργατών ανάμεσα στο «Χαμογέλα και Πάλι» και το «I Love ΣουΚού» με αφορμή τη συνάντησή της με τον Δημήτρη Μακαλιά σε κοσμική εκδήλωση.

Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν άφησε ασχολίαστο το challenge της συναδέλφου της και το πρωί του Σαββάτου (16/12) αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη πρόταση και εξέφρασε την άποψή της.

«Αυτά όλα τα κάνει ο Μακαλιάς, αυτό το φίδι το κολοβό που έχω βάλει στον κόρφο μου. Η αλήθεια είναι ότι η Σίσσυ τον λιγουρεύεται λίγο τον Μακαλιά. Να τα λέμε κι αυτά. Πρόσεχε μέχρι πού θα φτάσεις», είπε αρχικά με χιούμορ η οικοδέσποινα του «I Love ΣουΚού», όταν το θέμα «έπεσε» στο τραπέζι της συζήτησης.

«Τον είδε εκεί έξω σε ένα πάρτι black tie, τον λιγουρεύτηκε και μου λέει: δίνω εγώ τον Παύλο Σταματόπουλο, που τον είπε κελεπούρι και ξεκούμπωσε εκείνος λίγο το πουκάμισο να δείξει κορμί. Μου λέει: θέλεις να σου δώσω τον Παύλο να μου δώσεις τον Μακαλιά; Της λέω εγώ: Σισσάκι μου, τον Δημήτρη εγώ δεν τον δίνω», περιέγραψε στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα για την αλληλεπίδραση που είχε με τη Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από το Instagram.

«Ωραίο θα ήταν βέβαια να σε βλέπαμε ένα πρωί εκεί απέναντι να σε χαιρετάμε. Δεν έχει ξαναγίνει ανταλλαγή συνεργατών στην ελληνική τηλεόραση, μόνο διακαναλικές συνδέσεις. Προκαλώ τη Σίσσυ Χρηστίδου να παλέψουμε στις λάσπες με μαγιό για το ποια θα κερδίσει τον Μακαλιά και να το μοιραστούν αυτό τα δύο κανάλια», έκλεισε το θέμα χαριτολογώντας η Μπέττυ Μαγγίρα.