Μπέττυ Μαγγίρα για Ελεονώρα Μελέτη: «Εγώ της βγάζω το καπέλο, είναι μία έντιμη περσόνα της τηλεόρασης»

Μπέττυ Ελεονώρα

"Έκανε δελτίο, είπε "δεν αντέχω άλλο, αλλάζω πορεία", μπορεί να είχε και κόστος αυτό αλλά το πήρε όλο επάνω της, έντιμα", σχολιάζει η παρουσιάστρια.

Τις δηλώσεις που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στην κάμερα του «I Love Σου Κου» σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, αναφέρθηκε στην πορεία της δημοσιογράφου και τη γενικότερη στάση που έχει κρατήσει στα πράγματα όλα αυτά τα χρόνια.

«Εγώ αυτό που πιστεύω ότι χαρακτηρίζει την Ελεονώρα Μελέτη και όλη την τηλεοπτική πορεία της μέσα στα χρόνια – γιατί έχει κάνει διάφορα πράγματα – είναι η εντιμότητα. Είναι μία έντιμη περσόνα της τηλεόρασης, μία έντιμη παρουσιάστρια», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Ό,τι κι αν έκανε το έκανε πολύ στοχοπροσηλωμένα, σωστά. Έκανε δελτίο, είπε «δεν αντέχω άλλο, αλλάζω πορεία», μπορεί να είχε και κόστος αυτό αλλά το πήρε όλο επάνω της, έντιμα. Σε ό,τι κάνει τα βήματά της είναι πολύ σωστά. Αυτό που νιώθει αυτό δείχνει», υπογραμμίζει η παρουσιάστρια.

«Αυτό που κάνει η Ελεονώρα, που ανεβάζει και φωτογραφίες από την εκπομπή, που είναι βαμμένη, αλλά και φωτογραφίες του πως είναι στην πραγματικότητα, είναι ακόμη πιο έντιμο. Δείχνει ότι, παιδιά, η τηλεόραση έχει και αυτό, το μακιγιάζ, τα μαλλιά μας, όμως στην πραγματική μου ζωή έτσι είμαι και το καταθέτω εδώ. Στηρίζει πάντα έντιμα την άποψή της και εγώ της βγάζω το καπέλο της Ελεονώρας», συνεχίζει η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Αν θυμάστε, παλιά ο κεντρικός παρουσιαστής δεν έπαιρνε ποτέ θέση σε ένα ζήτημα και πάντα το πάνελ έβγαζε το φίδι από την τρύπα. Ο παρουσιαστής κρατούσε μία ισορροπία. Τώρα έχει αλλάξει τόσο πολύ, που ο παρουσιαστής δίνει το στίγμα του», καταλήγει στο σχόλιό της η Μπέττυ Μαγγίρα.