Μπέττυ Μαγγίρα για Χρηστίδου – Μαραντίνη: «Αν αγαπάνε τα παιδιά τους δεν θα έπρεπε να συμβαίνει»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Σαν γυναίκα και σαν μάνα δεν μου άρεσε καθόλου" εξήγησε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Την προσωπική της άποψη θέλησε να εκφράσει η Μπέττυ Μαγγίρα, το πρωινό της Πέμπτης, σχετικά με την έκταση που παίρνει τις τελευταίες ώρες η δικαστική διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου με τον πρώην σύζυγο της, Θοδωρή Μαραντίνη στο OPEN.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης ομολόγησε πως δεν της αρέσει καθόλου όλη αυτή η τηλεοπτική προβολή. «θεωρώ ότι πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις, οι εγωισμοί να μπαίνουν όχι στην άκρη αλλά να τους θάβουμε στο υπόγειο και να μην βγαίνουμε να δημοσιοποιούμε. Είναι πάρα πολύ στενάχωρο. Εμένα σαν γυναίκα και σαν μάνα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είδα και διάβασα και άκουσα. Θεωρώ λάθος το να βγαίνουμε δημόσια και να δημοσιοποιούμε τέτοια στοιχεία, έστω και αν νιώθουμε αδικημένοι, έστω και αν νιώθουμε ότι αμαυρώθηκε η φήμη μας».

«Δεν ξέρω τι έχει ακουστεί προς τα έξω αλλά είπε στη συνέντευξη ο Θοδωρής Μαραντίνης ότι «τα παιδιά κατέθεσαν στο δικαστήριο χωρίς την παρουσία των γονέων» που για μένα είναι πάρα πολύ άσχημο. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν μπορούσαν να τα βρουν με τίποτα με αποτέλεσμα οι δικαστές να αναγκαστούν να καλέσουν τα παιδιά στο δικαστήριο για να μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει και τι γίνεται. Είναι πάρα πολύ τραυματικό για τα παιδιά και, αν πραγματικά αγαπάνε τα παιδιά τους, αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει».

«Θέλω να πω ότι μπορεί να υπάρχει θυμός, ένταση, εγωισμός. Όλα αυτά πρέπει για τα παιδιά τους να διαφυλαχθούν. Μέχρι στιγμής η Σίσσυ δεν είχε δημοσιοποιήσει θέματα, ο Θοδωρής όμως από την άλλη λέει ότι η Σίσσυ τον πήγε στα δικαστήρια. Οι δύο γονείς πρέπει να κάτσουν κάτω να τα βρούνε. Είναι λάθος αυτό που συμβαίνει και πάρα πολύ στενάχωρο» πρόσθεσε, ακόμα, η Μπέττυ Μαγγίρα σε έντονο ύφος στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN.