Μίκης Θεοδωράκης: Το παράπονο του εγγονού του – «Του μίλησα με σφιγμένα τα δόντια»

Άγγελος Θεοδωράκης - Παπαγγελίδης

"Δεν ξέρω αν θα βγάλει κάποια πικρία αυτό που θα πω, αλλά εγώ πάντα ήθελα να νιώσω πιο κοντά στον παππού μου..." είπε ο Άγγελος Θεοδωράκης - Παπαγγελίδης

Ο εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη, Άγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης μίλησε στο Mega Stories και στην Δώρα Αναγνωστοπούλου για εμπειρίες που έζησε με τον παππού του αλλά και για το μικρό παράπονο που είχε.

«Ο οικογενειακός κύκλος, όπως το αντιλαμβανόταν, ήταν πιο μικρός, στον οποίο ήμασταν εμείς αλλά ιδιαίτερη αδυναμία ήταν η σύζυγός του και τα δυο του παιδιά. Ήμασταν και εμείς δίπλα στη μαμά μου. Εκείνη μας πήγαινε συνέχεια κοντά του, μας λάτρευε και μας αγαπούσε. Δεν ξέρω αν θα βγάλει κάποια πικρία αυτό που θα πω, αλλά εγώ πάντα ήθελα να νιώσω πιο κοντά στον παππού μου, την είχα αυτή την ανάγκη και το επιχείρησα αρκετές φορές.

Του μίλησα για το παράπονο αυτό και ήταν πολύ δύσκολο για μένα να μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία. Το προσπάθησα και του μίλησα με σφιγμένα τα δόντια, δεν νομίζω ότι το κατάλαβε ακριβώς. Εγώ ένιωθα έτσι και πίστευε ότι θα έπρεπε να νιώθω κάπως αλλιώς» δήλωσε ο Άγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης.