Μετωπική Κωστόπουλου – Ουγγαρέζου με τον Αρναούτογλου: «Το θεωρώ μεγάλο ατόπημα»!

«Είναι παλιά τηλεόραση»! Δείτε τι είπαν οι παρουσιαστές του Πρωινό mou για τον Γρηγόρη

Η φράση του μέντιουμ στη χθεσινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος θα ήταν καλό να κάνει άλλη εκπομπή, δεν ήταν δυνατό να περάσει ασχολίαστη από την παρέα του Πρωινό mou.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, δεν έκρυψε το λόγο της ενόχλησής του: «Γιατί ρωτάνε για τους άλλους και δεν ρωτάνε για την πάρτη τους; Οι βασικοί κανόνες τηλεοπτικής ηθικής λένε ότι ξεκινάω από τη μούρη μου και συνεχίζουμε. Κι εγώ λέω ότι αυτός δεν θα βγάλει ποτέ μαλλιά, θα είναι κοντός και φαλάκρας. Και επίσης δεν τον ρώτησε «έτσι όπως με κόβεις θα αδυνατίσω ή θα χοντρύνω και άλλο»; Να έβαζε δύο ερωτήματα: Κάνει καλά τη δουλειά του με 17% – 20%; Θα χωρίσει με τη γυναίκα του»;

Ωστόσο, τα λόγια του Δημήτρη Ουγγαρέζου, με αφορμή άλλη φράση του μέντιουμ -ότι θα χωρίσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης από την Ζέτα Μακρυπούλια-, ήταν ακόμα πιο σκληρά: «Το θεωρώ μεγάλο ατόπημα. Του Γρηγόρη δεν θα του άρεσε καθόλου να βλέπει να κρίνει κάποιος μια σχέση του. Πώς θα ένιωθε ο Γρηγόρης αν ήταν η Ζέτα και άκουγε «αυτοί θα χωρίσουν»; Ο Γρηγόρης που υποτίθεται ότι είναι και παθών από όλα αυτά… Είναι παλιά τηλεόραση».

//www.youtube.com/embed/fTiIZMn-8vg

Διαβάστε ακόμα:

Ουγγαρέζος: «Δεν έχω παράπονο…δυο εκπομπές έχω πάρει, την μία την πάτωσα»