MasterChef: Τον έκοψαν πριν καν δοκιμάσουν! Τι εκνεύρισε τους κριτές;

MasterChef

Η μία παρατήρηση ακολουθούσε την άλλη και στο τέλος αποφάσισαν να μην δοκιμάσουν το πιάτο του επίδοξου «MasterChef».

Ο Δημήτρης θέλησε να ετοιμάσει ένα φαινομενικά εύκολο πιάτο, ώστε να έχει το χρόνο να κάνει τα πράγματα όπως ήθελε, προκειμένου να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

[dfp_ads id=236982]

Ψαρονέφρι γεμιστό με κεφαλογραβιέρα, δαμάσκηνα και σάλτσα κρασιού και για γαρνιτούρα βελούδινο πουρέ πατάτας και σπαράγγια. Οι κριτές όμως, δεν το δοκίμασαν ποτέ! Αιτία; Το άγχος του Δημήτρη και η έλλειψη επαρκούς προετοιμασίας, τον έκανε να είναι πολύ αργός στην ετοιμασία του πιάτου του, ενώ οι παίκτες είχαν μόλις 5 λεπτά για να κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες μπροστά στους κριτές. Εκείνοι από τη μεριά τους δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκεια τους και αρνήθηκαν να δοκιμάσουν το πιάτο του, καθώς το θεώρησαν άδικο για τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους του MasterChef. Έτσι ο Δημήτρης αποκλείστηκε από την επόμενη φάση.

MasteChef: Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μαγειρικής μόλις ξεκίνησε! Η έναρξη της πρεμιέρας! [vid]

«Είχες 5 λεπτά να το τελειώσεις και έχουν περάσει πολλά περισσότερα», «Τα πιάτα να τα έχετε προβάρει πολλές φορές νωρίτερα. Να μην πειραματίζεστε τη στιγμή της δοκιμασίας και με εμάς» ήταν ανάμεσα στις παρατηρήσεις που δέχτηκε πριν την τελική απόφαση των κριτών, κάτι το οποίο δέχτηκε ο διαγωνιζόμενος.