MasteChef: Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μαγειρικής μόλις ξεκίνησε! Η έναρξη της πρεμιέρας! [vid]

MasterChef

Οι τρεις διακεκριμένοι chef «προσγειώθηκαν» σε μια αίθουσα με 200 υποψήφιους MasterChef και ξεκίνησαν να δοκιμάζουν τα πιάτα τους.

Η μάχη για την ανάδειξη του επόμενου Έλληνα MasterChef, με έπαθλο 50.000 ευρώ, ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης μέσα από τη συχνότητα του STAR. Οι τρεις διακεκριμένοι chef, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς, Δημήτρης Σκαρμούτσος, συστήθηκαν μέσα από τα εισαγωγικά τους βιντεάκια στο τηλεοπτικό κοινό, αναφερόμενοι στην πορεία τους, τη μαγειρική, αλλά και όσα στοιχεία πρέπει να έχουν οι επίδοξοι MasterChef!

[dfp_ads id=236982]

Δημήτρης Σκαμούτσος: «MasterChef για εμένα είναι εκείνος που λέει λίγα, κάνει πολλά και μαγειρεύει σωστά».

Πάνος Ιωαννίδης: «MasterChef για εμένα είναι αυτός που έχει πειθαρχία, έρωτα και πολύ αγάπη για τη μαγειρική»

Σωτήρης Κοντιζάς: «MasteChef για εμένα είναι εκείνος που θα καταφέρει ταυτόχρονα να είναι ο πιο πειθαρχημένος, ο πιο γρήγορος, ο πιο συνεπής, ο πιο ακριβής»

Οι τρεις chef καλωσόρισαν τους υποψήφιους MasterChef και ξεκίνησαν να μοιράζουν τις ποδιές σε εκείνους που περνούν στην επόμενη φάση. Εκείνους δηλαδή που με 30 λεπτά προετοιμασίας και 5 λεπτά για να το ολοκληρώσουν το πιάτο μπροστά τους, τους κέρδισαν στη γεύση, στην παρουσίαση, αλλά και στον τρόπο διαχείρισης του χρόνου, του άγχους, αλλά και των υλικών τους.