MasterChef: Στο στόχαστρο ο Γιώργος Πορφύρης – «Θα κάνουμε τα πάντα για να φύγει»

MasterChef

MasterChef: "Δεν μπορώ καθόλου με τον Πορφύρη. Είναι χειριστικός".

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά για τους 16 καλύτερους του MasterChef κι οι κριτές τους καλωσορίζουν σε ένα ακόμα Mystery Box. Ο Γιώργος Πορφύρης, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας, έχει στη διάθεση του τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας και οι επιλογές του μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα κάποιων συμπαικτών του.

O Γιώργος σηκώνει το κόκκινο κουτί και αποκαλύπτονται τα υλικά που κρύβονται από κάτω και κάτι αντίστοιχο γίνεται και με το λευκό κουτί. Στη συνέχεια, ο Σωτήρης Κοντιζάς του ανακοίνωσε τα πλεονεκτήματά του όπως το να επιλέξει να μη μαγειρέψει και να ανέβει στον εξώστη εξασφαλίζοντας τη θέση του στην επόμενη ομαδική, αλλά δεν μπορεί να διεκδικήσει τα 1.000 ευρώ και τα πλεονεκτήματα όσων μαγειρέψουν.

Αν μαγειρέψει θα πρέπει να επιλέξει ποιος θα ανέβει στον εξώστη μιας και θα μαγειρέψουν 15 παίκτες. Θα πρέπει να επιλέξει σε ποιους θα δώσει το κόκκινο και σε ποιους το λευκό κουτί, αλλά κι εκείνον που θα του δώσει τα μισά υλικά που βρίσκονται στο κουτί και ποια θα είναι αυτά.

Αν δεν ανέβει στον εξώστη θα χρησιμοποιήσει όλα τα υλικά και από τα δυο κουτιά, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να επιλέξει ποιος θα έχει αυτό το πλεονέκτημα. Ακούγοντας τα πλεονεκτήματα του Γιώργου Πορφύρη ο Μότο Μότο δήλωσε πίσω από τις κάμερες: «Θα παίξει πολύ ύπουλα! Πολλοί δε θα είναι χαρούμενοι με τις επιλογές του».

«Θα απολαύσω την ασυλία μου και θα ανέβω στον εξώστη. Θα μαγειρέψει με τα υλικά και τον δυο κουτιών ο Άγγελος», ανέφερε ο Γιώργος Πορφύρης στο MasterChef.

Μοίρασε τα κουτιά στους συμπαίκτες του και έδωσε το μειονέκτημα (μαγείρεψε με τα μισά υλικά) από τον Μότο Μότο.

«Δεν μπορώ καθόλου με τον Πορφύρη. Είναι χειριστικός. Όλη την ώρα κλαίγεται. Θα κάτσει λίγο ακόμα, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να φύγει», δήλωσε με τη σειρά της η Στέλλα στο MasterChef.